Friday, November 27, 2009

Twilight Saga Night

Semalam keluar dengan cousins iaitu Lyn, Kule dengan Gani dan my sister Irene, kami berempat ke LFS (Lotus Five Star) Riverside Cineplex, mereka planning nak menonton filem terbaru Twilight Saga pada jam 9.45pm, jadi sambil menunggu waktu kami jalan2 cuci mata dalam parkson, lama tak jalan kat sini huhu, ntah berapa tahun daaaaa...

Hurmmm..dah habis menonton filem ni, bagi I filem ni lebih kepada tema cinta, mula2 I ingatkan banyak aksi2 yang cemas, rupa2 nya slow saja dari mula sampai ending, hurmmm overall boleh tahan lah, tapi kalau bagi sesiapa hendak menonton filem aksi2, better tak yah tengok movie ni hehehehe....

ok here few pics...

Sis Irene & Lyn

Lyn, kule & me

blurrr...pic ni

me & teddy
Besarkan patung nih....
macam rupa anjing betulkan

wahhhh...christmas dah nak dekat kan....

love this one, so cute this little snowman

boleh gerak2 lagi binatang nih hehehe, interesting!!!!


p/s: will update soon k..... baru pulang dari kampung ni....^_^





14 comments:

Krisno said...

Wah..seronoknya tengok wayang hehehe..

Ivy Metaga said...

krisno:
seronok hehehe

f.i.e.z.a said...

mek mok ngga new moon! jeles tok hehe

Liyana said...

ramai dah tengok new moon, saya bila lah ek.. asik xde masa je

mR.sYaH said...

mmg citer new moon nk tgk sbb ske citer twilight.. wajib tgk..

joegrimjow said...

suke x tgok body jason?

kiwi said...

ala nk tgk new moon neh tp tadet org nk teman laaa..sappy sgt ke cite neh ivy??bwu plan nk tgk..*sigh

helena's said...

anjing tipu ke tu?

Ivy Metaga said...

fieza:
bah cepat2 p tengok hihi

liyana:
bole2 tgk tu, kalo tak sempat beli je DVD hehe

mr.syah:
amboii..wajib tgk tu, good good hehe

joegrimjow:
badan dia putih sgt takde darah sebab dia pontianak hahahahah...tak suka alalalala..:p

kiwi:
slow juga lah sebab movie ni lebih kepada cinta jak, jadi tak nampak vampire yang ganas, yang sopan jak bnyk hehehe

helena:
aah..anjing tipu, macam betul2 kan..=)

khairul onggon said...

aaaa.. best ktk hoh.. jelez mek nangga ktkorg koh.. sak asuk plesu ya gigit takurg smua ekekeke.. larikkk..

Ms Tikot said...

Besar teddy bear ya, mesti nyaman mun mbak tido.

Ivy Metaga said...

onggon:
asuk ya sik ada gigi mok gigit hahaha

ms tikot:
nang nyaman, sik perlu tido atas tilam, tido jak atas teddy ya hehehe..empuk...

atok said...

patung besor tu bwat pnoh katil je hihi

azman shah said...

ctr ttg apa