Friday, November 13, 2009

Semalam & Hari Ini

Hola semua!!!!, ada rindu kat I tak lalalala...., terlewat pula I hendak update selepas entry pada hari selasa yang lepas, memandangkan I nak kongsikan apa yang berlaku semalam dan hari ini, jadi macam tu lah tajuk entry pilihan I kali ini hehehe

Masa I taipkan entry ni dah nak tepat jam 12 tengah malam huhu, lewat pula tido malam ni, maklum lah esok kan hari sabtu, boleh bangun lewat yahooo, tu pun kalo mumy tak bising2, ok lah kita mulakan dengan cerita hari ini, petang tadi selepas habis waktu berkerja, kami bertiga iaitu I, my two brothers Ken dan Lee ke kedai makan Bombay Masala di area Satok, pertama kali juga I ke sini, rupa2nya deretan kedai2 di situ memang banyak kedai makan bertemakan masakan India, tiba2 jak my brothers teringin makan roti canai, jadi mereka yang belanja, I makan jak hehehe, kami makan roti nan, nasi beryani dan rojak india

Sampai rumah dalam jam 6 lebih, kedua2 abang I bersiap2 untuk ke Spa Manja yang berlokasi di kampung rantau panjang sebab dah berjanji dengan aunty Mariana ke sana, mula2 I hanya sekadar nak join jak, tengok macam mana spa tu, mana lah tau sampai kat situ, I nak buat facial hihi, normal facial jak, aunty pula yang belanja, besttttt..... rasa fresh sikit muka, dah lama tak terjaga semenjak kerja di tempat yang baru ni huhu.....

Ok tu cerita hari ni, cerita semalam pula, kami berempat iaitu I, sister Irene, my two brothers Ken dan Lee ke Pizza Hut yang berlokasi di area batu 3, lama dah tak makan pizza kan, lagipun ini juga salah satu aktiviti kesukaan kami adik-beradik, kami suka keluar beramai2 untuk makan bersama2, mumy dan dady tak dapat join sebab melawat saudara di hospital

ok lah layan je gambar di bawah yer, let the pictures show the stories....

AFTER FACIAL
*
*
*
Freshhhh tak hehe


KUCING & DURIAN
*
*
*
Hebat tak kucing ni, berselera kucing ni makan durian, habis licin, samapikan biji durian tu pun dia gigit2 sampai hancur hahaha


AT PIZZA HUT
*
*
*
Lee & Ken

Irene & Me

Masa makan!!!

Fruit & Salad with mayo... nyumsss....


AT BOMBAY MASALA
*
*
*
makan roti nan dengan kari ayam dan kari kambing
~ macam pelik jak sebut kari kambing hahaha

Roti Nan

Rojak India

Nasi Beryani kuah kari kambing

Aikkkk.... entry kali ini macam seisi bercerita lah pula hahaha, tak apa janji bahagiakan lalalala, esok planning hendak pulang ke kampung melawat nenek dan juga hendak melihat anak2 ikan keli, ok will update soon!!!!


p/s: happy weekend semua!!!!!....




9 comments:

HonEyBuNNy said...

waaa ivy...jom2 tido lwt mlm neh...iiihih..ila pown stay up neh...hebat r kucg tu mkn smpai hbs..ihihi

nurain rodze said...

ouhh .. mcm tu rupanya rojak india .
sebelum nie tak pernah dgr pelak ade rojak india . hehe

joegrimjow said...

ku penah makan bombay beriyani

Ms Tikot said...

Nang terror pusak ya, pandei makan durian. Hahaha

Faizal n Fashitah said...

Suka mek nengok pusak ya makan durian.. kiutt daa jak hehe XD
*Peberet kamek laa rojak india ya koh ehek

f.i.e.z.a said...

mek suka nan kosong cecah kari.yummeehhh!

am-rie said...

makan n makan lagi Ivy...hehe..
kamek pun dah lapar nangga gambar ya..hehe
pusak pun terror makan durian?
patutlah ariya sembang ngan org tua2 kat perak madah Harimau makan durian..hm..
ada connection kah pusak,harimau n durian..hehe

Krisno said...

wah...mesti Ivy ni makan puas-puas hehehe..

lvynana said...

pusak makan durian?! bagus berik kamek jak..huhu