Sunday, June 28, 2009

Nelson Nelson

Hari ni lambat pula I bangun, seperti biasa kalau dah hujung2 minggukan, sebab semalam rasa penat, lebih2 lagi time bendera Jepun tengah naik hahaha, Pagi2 dalam jam 11 lebih, I turun ke pasar, tujuan utama nak beli skirt yang formal, jalan2 sampai penat akhirnya I dah berjaya beli skirt yang di inginkan
Lepas tu, I cuci2 mata sambil tunggu my friend Mama Sony datang, happy sangat2 bila Mama Sony bawa her baby boy Nelson Junior, lama tak tengok dia dah, mula2 we plan mau ke Wisma Sanyan, hujan turun dengan lebat lah pula, jadi kami lepak2 lah dalam Mcd di Premier Departmental Store, ada few pics di bawah

Mama Sony & Nelson

Caaakkkkk....
umur Nelson sekarang dah masuk 1 tahun 3 bulan

errkk.... berkerut muka nelson makan

Paling lucu masa Nelson Jr. cuba untuk memakaikan topinya sendiri hahaha.... tengok lah gelagat dan juga hasil usaha dia memakaikan topi sendiri
*
*
*
*
Please dont laugh....im trying yah yah yah....

hasilnya....hahaha, walaupun kena pakai macam tu, topi tu tak jatuh2 dari kepala nelson


Lepas makan di Mcd, bawa Nelson bermain dengan kereta muzik, buat dia perasan sikit yang dia terer bawa kereta hahaha..., nak ambik lesen L
*
*
*
*
kuek..kuek..kuek

keta rocket woossshhhhh...

vrooommm....vrooomm.. go go my red car

Dah puas Nelson bermain, dalam jam 2 lebih kami pulang, memang penat sangat2, sampai di rumah sempat lagi I terlelap setengah jam, dalam jam 4 lebih pula kena turun ke office sekejap sebab ada appoinment dengan customer, rasa malas sangat2 hari ni
Kemas2 rumah sebab ada kazen datang dari Kuching bermalam di rumah, kalau tak ada orang singgah kat rumah I ni, habis macam tongkang pecah ha ha ha......., masa I type entry ni, mereka dua dah kuar jalan2, I tak mau join sebab penat dan malas hehehe, kena siap kan keja sikit sebab kena pulang ke Kuching awal2 pagi esok, yahoooo.... pulang ke Kuching, cuti untuk 2 hari jak, tak apa janji ada melepaskan rindu di rumah untuk 2 hari hehehe....


20 comments:

joegrimjow said...

wahaa
da beso2 yek
sendiri nye??/

mr_kay said...

wah...
bgusnye it nelson...
mest bestkan ble cuti n blik rumah sndri...
srnok jer...

Kelebar Malam said...

waaaaaahhhhhh...nang penyayang ktk ngan mbiak...ermmmmm....bos, u bila lagi?...heeee....jgn marah..... kalo jd kelak, jgn lupa hantar kad jemputan....heeee....

Ms Tikot said...

Cute nya Nelson eh...

Caynie De said...

pulang kuching ya..hehe..

La DoLce said...

wah..nelson...**ceh cara ckp cam i tahu jer kan....

comel jer nelson pakai topi sendiri...

cam ner nelson dpt tak Lesen L

kiwi-bulan said...

waaa....terel la nelson pkai topi sndiri tp x jatuh..nk menuntut ngn die gak la

DilOt said...

dilot ari2 blk umah ..hehe...

comel btl nelson...nasib baik x give up nak pki topi tu...

Monkey D Luffy said...

ni buat mengidam anak sendiri ni

;p

bee said...

suke jer dpt pegang budak..bile ivy nk kawin lak???cantik effect kat main???hahah..photofunia ke sayang....

- - [ 4nkEl r4p ] - - said...

la ingatkan ivy yang nak naik kereta tu..rupanya nelson..bila nak ambil gambar ivy dalam kereta muzik tu??

azizan4444 said...

bgs dak ni.huhu

Ivy Metaga said...

joegrimjow:
hahaha..dah beso2, erkk...sy punye blom kuar lagi hahaha...planning dulu lalala

mr.kay:
bestt dan seronok...happy sgt =)

kelebar malam:
ok boss...itu mmg pasti hehhe, akan di jemput, huhu kalo bole proses secepat mungkin mahu tu hahaha, tapi mau kawen lok lalallaaa

Ivy Metaga said...

mstikot:
hehhe..mmg cute mcm ktk juak heeeeee...

ken:
auk ken...mok plg sibu dah masa reply comment2 tok hahaha...sorry sik sempat ajak ko lepak2...

la dolce:
fieza..blom dapat lagi dia lesen L tu, gagal dengan jaya nya hahha

Ivy Metaga said...

kiwi bulan:
kalo nak menuntut dgn nelson, kena jumpa mak dia dulu hahaha

dilot;
mmg tak give up dah lah comel hehhee...
best nya dilot ari2 balik rumah..=)

monkey d luffy:
uihhhh...sy mmg nak ada anak sendiri lalalala

Ivy Metaga said...

bee:
uihhh..suka2, mana acong..sy nak pegang bby tu juga hehehe...

errr..bukan photofunia tapi ada satu lagi website dalam bahasa jepun, korea ka...kawan cina tolong downloadkan..hampir2 macam photofunia juga lah tapi bnyk lagi kelebihan
sikit hehe

ankel rap:
sampai bila2 pun gambar tu tak kan ada hahaha

azizan:
bagus dan chomel hehehe

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Ivy cepat lah kawin.. leh main2 ngan anak sendiri.. hehhehehe

khaLifah feDi said...

emm...vroom2 vrom..cik ivy tak mem sekali ker?

adeh!!!

Willie said...

Dah mula membesar Nelson. Mesti nya syok gila bermain.

Ivy Metaga said...

mamaqaypo:
nak nak...nak kawen cepat nih hahaha

kf:
tak nak, tak muat kf, nt rosak suma keta2 tuh hehehe

welcome back kf...=)...u ok suda ka

willie:
uihh..mmg nya syok hehehe..