Saturday, June 13, 2009

Cinta Momo, 4D, Toto

Kisah cinta 3 segi antara teruna dan 2 dara, Si Momo teruna yang gemok, pemalas, dan notty, Si 4D dara yang pemalu, selamba, manja dan sempoi, Si Toto yang miang, pandai mengoda, dan suka hati jak buang air besar ha ha ha

4D yang pemalu, Toto yang miang, Momo si gemok

4D yang pemalu, selamba, jual mahal hehe


perangai Momo si gemok yang malas
*
*
*
*
Dulu2 masa zaman remajanya, Momo ni teruna yang aktif, slim dan fit, tapiiiiii...... sekarang gemok, malas, sikit2 mau landing jak, maybe punggung nya sudah berat hahaha, tengok...... habis laptop I dijadikan tilam, selamba jak momo landing masa I tengah sibuk2 sekodeng blog


Momo & Toto sentiasa bersama
(Momo lebih selesa bersama Toto sebab kalau dia ajak 4D bermain2, 4D tak nak layan, selalu Toto yang miang rajin bermain2 berkejaran dengan Momo)
*
*
*
*

See..... kesiannya si 4D, selalu di sisihkan kerana sifat semulajadinya yang pemalu dan jual mahal hahaha....

Ok teman2 selesai sudah cerita cinta 3 segi antara teruna dan dara, harap terhibur, kalau tak pun buat2 jak terhibur hahaha, binatang pun pandai bercinta kan kan kan

26 comments:

ubek said...

i love 4d's color.hehe

xuen adyla said...

cats are love

AmirFX said...

4D ya nang best lah... Muka belang2 jak..

aduka said...

haha.. laptop pn dijadikan tmpt utk me'landing'?
bg je la tilam kecik utk die..

MaMaQaYPo FaMiLy said...

sib baik tak 'buang' atas laptop tu... hehehehe

Ivy Metaga said...

ubek:
ya me too...=)

xuen:
love in the air hihi....

amirfx:
auk mek suka juak, suka muka setengah nya ya

aduka:
tapikan aduka semua tempat kalo bole dia nak landing hihi

mama:
eeiii..kalo ada buang kat laptop tu, yg pasti kena buang daerah lah hahaha

.:kiwi-buLan:. said...

wah!looks like ivy kena beli lappy bwu sbb lappy lame tu suda d jadikan tempat tido..

Mohd Ariff said...

nnti lama2 sikit ada sekor lagi.. nama Nini.. hehe

Monkey D Luffy said...

siapa jual mahal?

aku mau

hahaha

Ms Tikot said...

Cutenya 4D, tapi pemalu...

Ivy Metaga said...

kiwi:
tak dapat, pokai tak cukup duit beli baru hahaha

ariff:
hik hik, kalo cam tu kalo tambah dua, kasi satu nama shin chan, nini kan kawan shin chan hahaha

monkey d luffy:
oooo..sy jual mahal, apa luffy masi mau lalala

mstikot:
hihi..alamak ramai plak peminat 4D =)

Si Pari2 Kecil said...

ivy... cohmelnyaa...kucing2mu..huk3
nama memeng ada? haha ni nama kucing aku plak..

ivy..pakar bah..kucing becinta segitiga pun di tawnya bah..haha lucu!!

helena's said...

ivy!im back!rindu sama kamuuuuuuuu..

Willie said...

cute eh pusak. Ku ingat nombor ekor 4D tek

Atan said...

nak sekor kucing

cik nana~ said...

4D comel!
malu2 kucing... ;)

[h]einsen said...

hehe..igtkan cita pasal 4D toto magnum cash sweep..rupanya pusak hehe..klak mun dah kja mok inang la pusak..
mun kmkorg adik beradik suka pusak yg ada "somet",maksudnya ada kaler itam dibah idongnya heheh..

NoRT said...

minat bebenor ni.... bagus2... hobi yg mendamaikan..

Big Momma said...

aku fikir magnum ngan toto4d tek ... he he he

La DoLce said...

sy enggak suka kucing!!hahhha....

Ivy Metaga said...

pari pari kecil:
uihhh..pakar suda nih, nt kalo ada kuar satu lagi kucing, ku kasik nama nya momong bole hehehe

helena:
rindu sama kamoooo juga, wokey nt terjah cikhel

willie:
hahaha...

Ivy Metaga said...

atan:
bukan satu jak, dua ku kasi, give 1 free 1 haha

nana:
malu2 kucing, kucing pun pande malu kan kan

einsen:
adehhh lelah mok carik nok ada somet haha, jarang di temukan , mun bulu yg comot2 ya mmg ada hehe

Ivy Metaga said...

nort:
satu family suka kucing, kalo bole macam baby jak dilayan kucing2 ni..=)

big momma:
hehehhe...willie pun fikir macam ya hahaha

la dolce:
ooo..kenapa lah fieza tak suka hahaha

richamoody said...

kuciiiiiiiiiiiiiiiiingggg i love cat so much!!!!! q punya namanya Chelsea,.kbetulan ada tetangga nemu trus dititip dirumah ya udah dirawat tp mang cute abizzz trus lincah gitchu... tp syang pas dah gede dia pamitan hu.hu..hu...kesepian lah q!!!!

DilOt said...

ivy ape lg...crkan 4D pasangan,mest pasni die dh xmalu lg...

Ivy Metaga said...

riche:
ooo...kasihan..
aaaaa...richie need to find new cat hihi

dilot:
hahaha..kalo 4D malu sgt nak buat camne hehe