Friday, June 19, 2009

We Love U Daddy

Jejaka yang cool, tenang, serius, sporting, humble, lovely

Jejaka yang sentiasa seksi dimata kami

Jejaka yang sering membuat mummy tersenyum

TQ daddy for your Love to our family
no words can describe how much we love you
Happy Fathers Day
Everyday is fathers day for U Dad
We Love You always


p/s: buat teman2 blogger yang bergelar seorang bapa, yang bakal bergelar bapa, kepada semua bapa2 teman2 blogger, suami teman2 blogger dan seluruh bapa2 didunia ini, Happy Fathers Day to all of you

20 comments:

Monkey D Luffy said...

ko ada iras ayah ko kan?

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Happy Fathers Day to your SEXY Daddy!!!

Encik Azizan said...

slmt ari bapa buat semua bapa..mekaseh

AmirFX said...

Hepi Fathers Day!!

f.i.e.z.a said...

hepi father's day!!

[h]einsen said...

happy father's day kepada daddy cowboy yg anak nya adalah goatgirl heheh..

~Cinta Cukulet~ said...

Selamat hari bapa :D

Ivy Metaga said...

monkey D luffy:
kalo dah anak bapak, mst lah macam bapa haha

mamaqaypo, azizan, amir,fieza, einsen, cukulet:
HAPPY FATHERS DAY utk bapa2 anda semua juga =)

Mohd Ariff said...

kami pun dah jadi bapa.... bapa saudara haha

.:kiwi-buLan:. said...

waa..like father like daughter..
hik3..bile kiwi nk jd bapa nie=))

xuen adyla said...

selamat hari jadi to pakcik

khairul onggon said...

wah... wat a happy family... :)

Ivy Metaga said...

ariff:
skrg bapa saudara, nt2 jadi bapa pada 5 org anak lalalala..

kiwi:
aikkkk...kiwi nak jadik bapa toink toink.., bukan nak jadik mak ka ni..

xuen:
alamak...napa plak selamat hari jadi pula xuen, lama lg bday dady hik3, takpe2 wish di terima advance =)

khairul onggon:
Tq...happy2 family, macam keluarga shin chan hehe

aduka said...

epi father's day
=)

DilOt said...

hepi father's day jugak...=)

Ivy Metaga said...

aduka & dilot:
happy fathers day utk bapa2 anda juga =)

Shitsurei shimashita said...

happy fathers day~
kacaknya dad...cayok..brrr :)

helena's said...

kacak oh dad kamu..hikhik

selamat haribapa..

nyway ivy tanks for the advice..

cik nana~ said...

selamat hari bapa! :)

Ivy Metaga said...

naga, helena & nana:

selamat hari bapa juga buat papa2 anda..=)