Saturday, June 6, 2009

hapdate hapdate

ho ho ho... lama tak hapdate, masih bercuti2 lagi, besok dah nak balik sibu lagi, hari isnin keja waaaaaa..... nak cuti lagi boleh tak???..... kesian blog ni terabai, sepanjang cuti ni memang letih, penat tak tau macam mana nak cakap, nak tulis pun tak larat hehehe...., bila penat, otak pun tak ligat berjalan, sepanjang bercuti ni banyak cerita2 yang menarik nak di kongsikan bersama teman2 cuma buat waktu ni penat tahap gaban, nanti bila dah cukup rehat, nanti I hapdate banyak2 hihi....

errrrr.... sebab kepenatan minda, jiwa, dan fizikal, maka dengan itu, pic2 gambar budak yang hegeh2 menghiasi entry kali ni hahaha... pssttt... comel ka hua hua hua

kalau teman2 nak tau, I jenis yang jarang bermake-up, touch-up, top-up, tapi bila dah di make-up, maka jadi lah budak yang perasan seperti yang di bawah hahahaha.... layannnnn...

me & my kazen keith

errrr.... sakit kepala

best kalau kawen huhu

5 June 2009 merupakan tarikh perkahwinan my kazen Sona yang telah berlangsung dengan gilang gemilang, nanti dalam next entry I will post how the wedding ceremony yer

Di kesempatan ini, I nak ucapkan selamat pengantin baru kepada rakan blogger bernama audio @ faizal... yang mana akan jadi "patung sehari" pada 14/6/2009 kata tuan empunya badan hehehe...

nanti I hapdate lagi k!!!!...

25 comments:

ubek said...

no wonder someone sk ingat me.hehe....

f.i.e.z.a said...

u look gojes n sweet! =)

[h]einsen said...

u look so gajus,eh..??gorgeous heheh..

Ms Tikot said...

Cantek...

Kelebar Malam said...

slamat penganten baru ngan ktk..eh..eh..salah kerop.. heee...sengaja bah... mun ktk kawen lak, jempu mek duak k...lalalalalalaaaa...

.:kiwi-buLan:. said...

i nk tggu post u kawen lak ivy=))

aduka said...

wahhh sweet la plak cik ivy..

pstt.. bila nk blind date neh?

hahaha..

=P

cik nana~ said...

sangattttttttttttttttt cantikkkkkkkkkkkk!!!!

xuen adyla said...

kak ivy sayang u look amazing

first i thought there is a beautiful alien invading ur blog

i was just about to call 4 monster solution<--coz i wanted to see the cartoon

im so in love w ur look
wow seriously

MaMaQaYPo FaMiLy said...

WAAAAA!!!! VERY2 BEAUTIFUL OOOO (Caps Lock ambik kau Ivy)

SERIOUSLY!! MMG CANTEKKKKKKKK

Ivy Metaga said...

ubek:
aihhh...mana ada org buat cam tu dgn ubek, cuma kepenatan jak ubek..

fieza:
hiii...tq, cayanggg kamoo...

einsen:
tq einsen, hahaha...gajus...gajus lah

Ivy Metaga said...

mstikot:
hiiiiiiiii...tq hmm..sik dapat juak temu ngan ktk masa kmk plg tok hoh.., harap temu ngan ktk masa cuti yg akan datang ooo..

kelebar:
moga masin mulut ktk kelebar, so cepat2 lah kmk kawen, auk pasti akan di jemput hihi

kiwi bulan:
aaaa...kalo cam tu kiwi doakan lah I cepat2 kawen hahaha

aduka:
hahaha..jom2 blind date, tapi ni bukan blind date dah sb aduka dah tau rupa sy nih, sy jak yg tak tau rupa aduka, misteri sungguh huhu

cik nana:
terimaaaaaaa....kasihhhhhh...hihi

xuen:
hihi xuen tq so much for the compliment, hihi xuen pun mst comel juga kan

mamaqaypo:
haha..caps lock kasi mama balik hehe...tq mama, I lap u hihi

I am ELLY~ said...

ahahah~
so skang wic title do u prefer?
cantek or cute??
jeng jeng jeng~!!

helena's said...

sangat cantik laaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ivy!!!

fararahaha said...

i love the look! gorgeoussss aie mok juakk!!! pikey kitak yang kawen tek!! you were glowng like the bride juak! hehe. i love ittttt

green said...

huu..lama x dtg sini..rindu2...
keyh2..update2..
heheh..

Felicia F. Ramzi said...

love the hair-do! and make-up too!..tapi asli tetap pilihan utama nak ooh ivy?

Syamzone said...

Ye ke letih n penat ??? Tak nmpk muka letih pun...Nmpk cun ada la siap bley melawa lagi...haha...

~Cinta Cukulet~ said...

cantiknya..selamat kembali bekerja cik ivy..jgn malas2 yek heheee

Willie said...

Cantik bah makey make up.

Dilah - DilOt said...

cantikkk la ivy...slmt kembali bekerja..arini dh isnin..hehe..

yann a.k.a rama2 said...

hiskk...

mcm dia lak nak kawen... hehe...

Ivy Metaga said...

lyne:
kalo dua2 title tu bole tak
jeng jeng jeng lalalala....

helena:
tqqqqqqqqqqqqqq...cik hel lap u

farah:
jom kita ngesep2 hihi

green:
singgah jgn tak singgah green =)

Ivy Metaga said...

felicia:
yup..natural beauty lagi bagus, love it

syamzona:
make-up kasi tolong cover muka yg suram hehe

cukulet:
tolonggg..cukulet ku malas mo keja hehe

willie:
auk make-up bole ubah wajah sseorg, tapi kmk malas mo mekap sendiri, natural beauty ok juak nak

Ivy Metaga said...

dilot:
hari ni rasa teda mood jak mo buat keja huhu

rerama:
ehek...nak kawen bole tak lalalaaaa :p