Tuesday, June 16, 2009

Hadiah Ku Hadiah Mu

Semalam I telah menerima bungkusan yang berisi hadiah kemenangan peraduan yang telah diadakan oleh teman blogger kita, Nagaperang @ Shitsurei Shimashita, naga ni orang Jepun yang sesat sampai ke Malaysia haha, ampunnnn.... naga gurau2 jak aaaaa....., kalau tak percaya sila klik sini, bukti yang Ivy pemenang hadiah utama @ grand prize hehe, jom lihat hadiah dari Encik Naga

"Glew Tapi Waras"
mungkin ini tagline si Naga kot

*
*
*
*
tadaaaaaa...... Photo Crystal dari Naga
*
wajah Nagaperang
gembira rasa di hati bila sketch yang telah I lukiskan untuk naga telah dijadikan photo crystal ni, TQ naga untuk penghargaan ini

Pasti ada teman2 blogger dari Sarawak tahu yang sekarang nagaperang berada di Kuching, sila2 lah serang naga di sana, hari ahad ini dia akan pulang semula KL, jadi jangan lepaskan peluang untuk menyerang dan meng"bom"kan Naga hehe...., tapi sayang nya I tak dapat berjumpa dengan naga lah plak hu hu, takpe takpe lain hari, lain waktu pasti akan bertemu juga dengan naga

Cerita hari ini pula, sepanjang pagi, I tak dapat memberi sepenuh perhatian dengan keja sebab kedatangan my little buddy, seperti biasa kena layan dia bermain, kalau tak layan meraung lah dia, nasib baik tengah hari dia dah pulang ikut mumy dia hu hu, jadi seperti biasa, bila saja dia terlihat nail color yang tersimpan dalam laci, dia akan membuat permintaan yang tak boleh di tolak...., see lihat hasil nya hehe

macam tangan perempuan kan, kecil, molek, licin, gebu, putih he he

p/s: Errr.... Tq so much buat teman2 yang telah memberi komen untuk entry yang sebelum ni, I'm ok akan sentiasa ceria, mengukir senyuman buat kalian, jom senyummm semua....eh eh ehhh... sayang juga teman2 kat Ivy yer ho ho ho

19 comments:

MaMaQaYPo FaMiLy said...

waa... comey adiah2 tu...

Willie said...

Bah! Best bah menang peraduan Naga Perang. Yg Kristal tuh best. Ko terrer melukis ka? Bestnye.

Si comel kecil tu lelaki ka? jgnlah suruh dia main nail polish tu. Nanti jadi auWww!

.:kiwi-buLan:. said...

waaa..chumel lorh tgn ur little buddy tu...kalu die gurl konfem chumel plus2 lorh..

cik nana~ said...

bestnye dapat hadiah...
senyummmmmmm skit ivy

helena's said...

ivy~mesti cantik kan kristal tu..hehe

u da ok ke ni??takmo sedih2 eh..cikhel ngan ciknana ade,

naga kat sinun ka..patut dia lama dah tak update,,agagaga

aduka said...

beshnye dpt adiahhh..

Ms Tikot said...

Cutenya jari si comel itew...

xuen adyla said...

sayang always

kak ivy buatlah kaler kuku yang ada flower timbul
cantik tau... pink putih tak pun kuning merah

nice and sexy
rawrrr

[h]einsen said...

eh baruk sampey kah hadiah contest ya..?
mmm simple but nice..heheh..

Ivy Metaga said...

mamaqaypo:
comel macam penerimanya kan lalalalaaa..

willie:
auk lelaki, huhu little buddy tak mungkin bole jadi auwww..sebab sifat nya yg ganas hehe

kiwi bulan:
tak lama lagi bakal ada adik ppuan lah my little buddy tu kiwi...=)

Ivy Metaga said...

cik nana:
senyummmm..adeh seharian sy senyum smpi mulut dah tak bole tutup hahaha...nana tq sb prihatin, cayang kamoo dgn cukhel hehe

helena:
cikhel sy da ok, tak mo sedih lama2, ada nt muka masam tak comel lagi hahaha, best arrr cikhel dgn nana ni..

aduka:
besttt aduka =)
aduka mana adiah sy?? :p

Ivy Metaga said...

mstikot:
hihi...chomel...=)

xuen:
ololooo...cayang u too, aah pernah sy tgk org buat, nak try juga, tapi tak reti hhihi...

einsen:
auk...lama kan hehhe, naga ingat mok berik by hand, rupa2 nya sik dapat temu2 di kch, last2 kirim jak by post...hihi

Mohd Ariff said...

waahhh best dapat hadiah!

nak gak hadiah :(

dpt kereta mitsubishi evo X sebuah pun ok gak.. hehe

Ivy Metaga said...

ariff:
alamak adiah keta, mana nak cari yer..

aaaa..apa kata kita join AF, nt kalo menang dapat keta free hik3

Krasz bAtu said...

tahniah

Monkey D Luffy said...

aku nak warna kuku boleh?

ko warnakan

nadxoxo said...

nak hadiah jugak!! hehe

DilOt said...

waaa...ape ni ivy pun ade menang gak...dilot tak penah pun...pdhal br masuk 1 je...hahaha..

Ivy Metaga said...

krazbatu:
TQ..=)

monkey d luffy:
bole bole...
ohhh..itu lagi bole bole hehe, nt i kalerkan chantek2 :p

nadxoxo:
minta kat si nagaperang lalala

dilot:
besttt kan yahoooo..jom lah join mane2 peraduan hahhaha..