Thursday, September 10, 2009

Work of Art (part 14) = SEN

Kali ini pula I telah men-sekodeng-kan teman blogger kita iaitu Enchek Sen yang enesen, baru2 ni dia selalu jadi transformer kerana suka menjelma dalam pelbagai nama, orangnya periang, suka makan roti keben hahaha, sekarang tengah sibuk menjual roti John, sila KLIK SINI untuk kenali lebih dekat Enchek SEN ekekekekeee.....


Sketching process

Final Touch

ZooM

Sen Transformer yang enesen hahahaha
~ ampunnnn...... tuanku

19 comments:

Rosy Girl~ said...

u ke yang lukis??

bile maw lukis me plak??

huhu~

KHaiRuL aNTaSHa said...

jelesss...bila ktk mok lukis gmbr kmk ivy?? lamak dah kmk tunggu..kmk mok juak..allalalala

Ivy Metaga said...

rosy girl:
tapi lyne takde pun gambar dalam blog hehehe, owh nak rahsiakan muka yer..lalala

khairul antasha:
hehehe..adoi..mst lukis muka ktk dari tepi jak, sebab muka ktk sungguh misteri, camney mok lukis muka ktk lalalala

eMBuN_mALaM said...

kmk mok juakkkkkkkk... wuaaaaaaaaa... jelesssssss...

Krisno said...

wah..pandainyer melukis...

Kelebar Malam said...

kmk dh mdh..ompuan tok nang lihai dero potret urg..congrats...

JT said...

weee... nice one... hehehe by learning from somewhere or just simply u have the talent?
bez2.. mek mok juak :D

Faizal n Fashitah said...

Nice one!... boleh la mek amik gamba si SEN tok untok tujuan kebaikan (superimpose) ehehehe..

neezareef said...

fuyoooooooo...

azman shah said...

u tlg lukis gmbr i leh x

Ivy Metaga said...

embun malam:
heeee..ktk tgu jak kmk sekodeng ktk k..

krisno:
hihi...:p

kelebar malam:
adui kelebar....senyum kmk smpi telinga heee...

JT:
hurmm..bermula dari hobi dari kecil, suka sketching sampai lah skrg, improving year by year haihhhh....

faizal & fashitah:
ambik jak, buat lah kebaikan ktk ya selalu hahahhaa...

neezareef:
heeeeee....:p, neeza teror masak kan lalala

azman shah:
boleh, tapi gambar nya mana..:p

SEN said...

wahhh..kmk dlm version poret eh potret..!terharunya..makseh ivy..!nice work..trskan usaha memperpotretkan para2 bloggers..

HonEyBuNNy said...

ahhh...jeles2...semua cntk ivy lukis.,....

NURA said...

salam sobat
ada AWARD sederhana untukmba,,mohon diterima ya,,di blog NURANURANIKU,sahabat lama di ALJUBAIL.S.A,trims.

~PakKaramu~ said...

Salam ziarah raya mentega

helena's said...

vi..rindu bah kat kitak,,

posa kah kitak tok?haih haih haih..ekeke

Precious said...

Sapa yg sketch tu? Hebat!!

Si Pari2 Kecil said...

bah... ivy~~
lawa la lukisan tu~
-lukisan sak-
ha3

ehem3!! bila mo lukis pari2 ni?

Ivy Metaga said...

sen:
u welcome...ney roti john kmk tek??
lalalala

honeybunny:
heeee...tq ila...

nura:
ok nanti akan di ambil award itu, tq so muchhhhh...salam dari malaysia buat anda...=)

pakkaramu:
Tq kerana singgah disini...=)

helena:
rindu juga dgn ktk cikhel, bila lah mau dtg sarawk lagi heeeeee...
takde posa cikhel, tak mampu sebab perut selalu kelaparan hehe

precious:
TQ singgah di sini...
ntah sapa yg sketch ni yer lalala

si pari pari kecil:
meh sini kasi satu gambar si pari2, tapi rasa2 nya sy dah nampak muka si pari2 dalam blog si ehem2 lalalalala...:p