Thursday, September 17, 2009

Selamat Hari Raya


Yihaaaaa..... mesti ada dikalangan kawan2 blogger dah sibuk membuat persiapan untuk Hari Raya kan, jadi di kesempatan ini, I nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua2 kawan2 blogger yang menyambut perayaan ini

I juga nak ambil peluang ini untuk memohon ampun dan maaf sekiranya ada tersilap kata atau terlebih gurauan sepanjang berkecimpung dalam dunia blog, selama jari jemari terus menaip tap tap tap tap.... rasanya lappy I ni pun dah naik bosan tengok muka I menghadap skrin di waktu2 kelapangan hehehe, adeh... macam I plak yang beria2 nak beraya nih

Sila lah datang beraya di rumah I, eh silap terbalik plak, kalau ada yang buat open house sila lah ajak wokey, nanti I terjah, sekodeng ka lalalala....., jangan lupa sediakan duit raya, I nak duit raya boleh, boleh lah bah kan.....


Love this little tiny lovely puppy

Tak sabar nak balik bercuti walaupun 3 hari saja, Kuching here I come lalalala...., 2 3 hari ini buat keja memang bersemangat sebab tak lama lagi nak pulang rumah, lagipun sekarang kawan sama keja iaitu Hui Ming, ibu kepada my little buddy Didi dah mula bercuti minggu ni, mesti dia tengah berdebar2 untuk melahirkan anak kedua, I plak yang tak sabar nak tengok bakal baby girl yang akan dilahirkan nanti, mesti comel macam abang nya Didi...

haihhh....bila sebut Didi rindu plak kat dia nih, sepanjang mumy dia bercuti memang tak dapatlah jumpa dengan dia huhu..... moga mereka sekeluarga baik2 walaupun dimana saja mereka berada hurmmmm....


p/s: dah ngantok, nak tido dulu zzzzzzzzzzz.....

13 comments:

Krisno said...

haha..Selamat bercuti Raya..

Ms Tikot said...

Selamat bercuti...

Ivy Metaga said...

krisno:
wah kirsno awal2 dah cuti, jeles ni hehe

ms tikot:
selamat hari raya atika...=)

Yanie said...

slmt bercuti... :)

designationjazz said...

Cuti... wahhh... mesti suk sb dpt lepak ngan family... Gue??... kena paksa rela keja overtime demi kesejahteraan rakyat Malaysia... huwarghhhh!...

Ivy Metaga said...

yanie:
you too dan selamat hari raya..=)

designationjazz:
mst lah suk tok hehe, sik sabar mau plg esok eh huhu...
apa keja ktk tok oh..mst polis, mun sik jpj kan kan kan, misteri sungguh

Faizal n Fashitah said...

Selamat hari raya to you too.. n happy bercuti!!~~ XD

Kelebar Malam said...

cute juak patung ya...mcm tuan nya juak..heee...
Neway, hepi holiday...mun berada d kuching g rumah k...0148859098...

designationjazz said...

he he... usahlah biarkan diri anda diselubungi misssteriiiiiiii.....

HonEyBuNNy said...

ivy...meh2 umah ila...ihiihihi....selamat bercuti tau...ihiih

Ivy Metaga said...

faizal & fashitah:
selamat hari raya juak utk mr & mrs audio...

kelebar malam:
hihi..mena ka, adeh kembang hidung lok lalala,
ok mun kmk ada waktu masa raya ya, kmk akan ngabang rumah mr & mrs kelebar....:p

designationjazz:
uihhh..nang misteri lah, kelak kmk jadi spy lah..membongkar misteri ya

honeybunny:
hehe..nt sy naik belon lalala, ok u too...selamat hari raya and happy holiday...

.:kiwi-buLan:. said...

ivy nnti kiwi dtg kuching nk tuntut duit raye dr ivy oke

Ivy Metaga said...

kiwi bulan:
hehehe..mana aci macam tu, sy yg kena minta duit raya lah lalala