Monday, January 18, 2010

Work of Art (part 16) = Christina

Hari ni sejuk kerana hujan sepanjang hari, suka kan suasana sebegini sebab bila time tido memang best hehehe.... tapi di hati risau juga, kalau banjir melanda, nak turun kerja pun payah, kain baju pun susah nak kering, hurmmm...hujan ada baik ada buruknya juga kan....

My brothers and sister ada ajak keluar jalan2 malam ni, tapi I rasa malas, penat dan mengantuk, dalam hati memang ada niat nak ikut tapi badan pula yang malas, ditambahkan lagi cuaca yang agak sejuk dan lembab, hurmm.... lepas update blog I nak tido awal, katil pun dah panggil2 tu, Jom Tidooooo!!!!!.....

Ok dalam last entry yang sebelum ni, I ada bagitau yang I nak kongsikan tentang kit cendawan tu kan, rasa2nya next entry lah hehe..., sebab belum download lagi gambar2 dari kamera, so kali ni nak kongsikan satu lagi koleksi dari fail lama, Sketching on 9 May 2001, kalau tak silap I lukiskan gambar penyanyi Christina Aguilera dari salah satu gambar dalam majalah Cleo, masa ni I dalam proses untuk memantapkan lagi tangan dalam sketching berdasarkan gambar2 yang dijadikan rujukan, kata orang bakat kena diasahkan selalu, eh betul ka apa I cakap ni ehek....





Zoommm.....

p/s: Nak mandi tapi sejuk...trrrrr....rrrrr...., Oh tadi I dah tonton episod akhir drama "Cinta Balqis", I suka ending cerita tu hihi...., I suka juga dengan nama "balqis", tak tau kenapa tapi suka mendengar nama tu disebut... balqis balqis balqis...., kalo sebut ivy ivy ivy lagi I suka hahahaha..., nama sendiri ma...:p

9 comments:

Uruchimaru @ kf said...

oic..ivyx3 ok !

Ivy Metaga said...

kf:
hahahaha...kf ni bah buat ku senyum2..tapi tak ada hadiah mok kasi ok :p

Krisno said...

Hehehe...Sejuk cuaca malam ni kan Ivy? Malas plak nak mandi ni hehe..

Ivy Metaga said...

krisno:
auk sejuk koh...kalo bole mok tido terus hahaha, nasib baik dalam rumah ada water heater, kalo tak sah jadi kambing sik mau mandi ehek....

pink_butterfly said...

kat cni pn ujan..siap guruh bdentum2 lagi... dah la pnat bru blik skola, sedap btol tido td...hehe

Kapten Luffy said...

bila nak lukis pic aku lak ;p

Ivy Metaga said...

pink:
amboiii..nt kena report dgn anak2 murid si rama2..cikgu mrk kuat tido...:p

luffy:
nih macam gambar boypren ku si stephen chow jak hahaha

Cik Cookie said...

cantik sgt sis.
blh wat kelas nih.

Ivy Metaga said...

cik ccokie:
tak da kelas hehehe...