Wednesday, January 20, 2010

Turning 3 years Old

Pada 18 January 2010, maka genap lah umur my little buddy 3 tahun, cepatnya masa berlalu, seperti baru semalam saja I dukung didi masa dia masih baby, pada hari isnin yang lepas, I dah sms mumy dia, wish didi happy birthday, hadiah untuk didi pun I belum sempat beli dan kirim, hurmmm... busy for the past 2 weeks...., nanti kalau ada waktu hujung minggu ni I akan carikan hadiah untuk didi....

Wish didi @ Desmond happy belated Birthday!!!..., moga dia akan membesar menjadi anak yang baik buat keluarganya, jadi abang contoh bagi adiknya iaitu mei mei @ Tiffany, jadi anak yang pintar di sekolah, memandangkan tahun ni dia dah mula bersekolah di Taska....., I senyum2 jak bila tonton video yang dirakam mumy dia masa second day didi di sekolah....

Ok ada few pictures didi dengan mimik muka yang berbeza2, pandai juga dia posing depan kamera, pictures diambil tahun lepas...., layan jak lah hehe..

Sayang...... Desmond @ Didi!!!
*
*
*
hmmmppp...
~ muka innocent

Heeeeeee....
~ Senyum manis

Aaaaaaaa.....
Muka terkejut

Grrrrrrr.....
~ Muka geram

Uweeekkkk....
~ Muka budak nakal

Muka monyet hahaha...
~ masa ni I suruh dia buat mimik muka monyet, macam ni lah hasilnya ehek, memang pandai berposing...*^_^*

Me & Didi


p/s: nak tidooooo..., oh tapi sebelum tu, ada kisah tentang seorang gadis yang sekarang terhangat dengan isu 'sensitip' di facebook, ada jugak orang macam tu haihhhh......*sigh*, all I could say is Sarawak is the best!!!!.... proud to be Sarawakian, sekian terima kaseh!!!... peace semua...






5 comments:

GRuNGe said...

Sarawakian i Malaysian. Hehehehe. Hai Ivy, kamu nampak ceria la skarang. Mesti hidup gumbirakan. ;)

Ms Tikot said...

Happy belated besday to DID. Cute jak mukanya. Hehe

Krisno said...

hehehe..nampak nakal je budak tu...muka pun cute.

Diandra LB~ said...

happy birthday didi~

ivy, nnt i nak jd godmother utk ur child boleh??
cpt2 la kawen n ada anak.. :p

HonEyBuNNy said...

ivy...muka monyet dia comeiii...hiihiih....ivy..xsbr nak tgk anak ivy gk nti..huuhu