Wednesday, January 13, 2010

Work of Art (part 15) = Siti

Hari tu I kemas2kan bilik tempat my sister belajar, terjumpa pula fail yang berisi lukisan2 yang I lukis, tak sangka pula masih tersimpan dengan baik, rasanya my sis yang tolongkan simpan helaian2 sketching yang I buat, thank you sis Irene....

Seperti biasa dari dulu I akan sketch bila mood bosan melanda, kalau bosan memang menjadi, kalau tak bosan, maka tak jadi lah sketching tu hahahaha....

Ok kali ni I nak kongsikan gambar siapa yang I pernah sketch, bertarikh 8 May 2001, nasib I letak tarikh setiap kali I habis sketching, kalau tak silap gambar ni I sketch berdasarkan gambar selebriti ni dari Majalah Mangga, dulu I suka beli majalah ni, sekarang tak lagi sebab dah kurang membaca hahaha..., berumur dah kan lalalalala.....

Sila teka siapa selebriti di bawah, alamak dah tulis nama kat atas mesti lah dah tahu sapa kan huhu... apa daaaaa....





p/s: lama dah I tak men-sekodeng-kan gambar2 rakan2 blogger yang lain, tunggu I rajin nanti yer, ni tengah meneropong siapa yang akan mengisi ruangan my gallery I dalam edisi bulan January, pembukaan untuk tahun 2010, tungguuuuuu!!!!...........

10 comments:

dilot said...

wah..mak siti kita pun ada gak ke ivy...gi la hadiahkan kat datuk siti tu..=)

Krisno said...

Wah..cantik nyer...You punya lukisan bila lagi Ivy?

richamoody said...

wiiichh cik vy aq pun jg mw di buatkan boleh ta??

mr_kay said...

look so nice...

Ummi Hanie said...

very nice sketches Ivy !! tambah plak sy peminat Ct.. :)

hmm..skodeng eh utk tahun ni?ivy ambk je my pic or my kids' pic..haha x malunyee

puspa said...

santik2...

Ms Tikot said...

Gambar Cik Siti Zaman mula2 jd artis...

Uruchimaru @ kf said...

mase ni ct solo lagi!

Ivy Metaga said...

dilot:
hahaha...tak nak kasi datuk k, kalo dia nak bagi 1 juta baru sy kasi :p

krisno:
tq..dah ada..cuba tgk dalam entry last year..ada tu..=)

richamoody:
bole...my pleasure..=)

mr kay:
tq..=)

ummie hanie:
akan di sekodeng nanti heeeee...

puspa:
santik macam puspa juga =)

mistikot:
hehehe..auk tok gmbr gik siti masa bujang dan nampak innocent sgt2 haha

kf:
yup..pandainya kf...=)

helena's said...

mcm muke siti masa sebelum jadi penyanyi..muke tanpe botox.hehe