Monday, January 11, 2010

Family Dinner & Cousins

Hari ahad yang lepas, kami sekeluarga keluar makan malam di Country Court bersama2 dengan keluarga Uncle Samuel yang baru datang dari Lawas serta keluarga Uncle Stevenson, weekend yang lepas, tak berapa banyak aktiviti yang I lakukan, last saturday I meluangkan masa di office untuk menyiapkan kerja2 yang masih tertunda, penuh bersemangat walaupun last saturday I cuti hehe, sebab tu lah hari ni ok lah sedikit, at least I dapat selesaikan proposal2 dengan cepat, kena skip lunch lagi tu, sebab tak ada selera makan pula bila dah busy....., petang2 dah lapar, at last I isikan perut dengan minum nestum 3 in 1 jak hehe.... bak kata orang kerja tak akan habis2, lepas satu, 2 3 datang lagi huhu...., but is ok as long as I'm still enjoying doing my current job now.... heeeeeee....

Oh hampir terlupa pula, tujuan Uncle Samuel sekeluarga datang ke Kuching kerana nak hantar my cousin yang baru masuk Tingkatan 1 memulakan persekolahan di salah satu sekolah berasrama penuh disini. Malam ni uncle dan aunty dah mulakan perjalanan pulang ke Miri dan seterusnya ke Lawas, moga mereka selamat dalam perjalanan pulang kembali ke Lawas

Ok lah here few pics yang sempat I snap semalam, yang tak kelihatan dalam pics dibawah ialah Aunty Mariana, Aunty Dessy dan my brother Lee, yang lain2 sempat I ambik...


AT COUNTRY COURT
*
*
*
Aunty, mumy & dady

Uncle Stevenson & Uncle Samuel

Ebeng & Michelle
~ Cousin I yang berbaju oren ni lah yang datang bersekolah di Kuching

me & baby
~ buat gaya cute tak menjadi hahaha, mulut penuh makanan tu...

Brother Eric & Sis Irene
~ malam tu sis Irene tak berapa sihat, senyap jak dia

Dedek & Bro Eric
~ macam kanak2 riang saja mereka berdua ni

Sibuk melihat menu
~ dedek tetap dengan menu pilihan mesti ada nestum

Daniel
~ comelnya dia, pertama kali juga jumpa cousin I yang sorang ni, dia anak angkat kepada uncle Stevenson, baru je berumur 1 year 3 months, my first impression towards him, smart at his age and cute hihi...


p/s: ok mata dah tak tahan, nak tidooooooo......

6 comments:

atok said...

bestnya bila dpat dinner ngan familyy hee ;DD

Diandra LB~ said...

that danial is cute... besar gak mata die :)

Diandra LB~ said...

that danial is cute... besar gak mata die :)

puspa said...

beshnyerrr.....
dengki2....

Cik Cookie said...

dapat makan.
heavennya

am-rie said...

Sodapnya makan..tengah lapar tok kul 12tghri dah lom makan gik dari pagi..huhuh