Friday, January 8, 2010

A Busy Week & Update

It's been few days since my last update on monday, lama juga tu sehingga semalam my sister Irene dah tanya bila lagi mau update blog, kalau dulu rajinkan, sekarang pun rajin juga cuma bila rasa penat mood untuk menulis tu pun kurang haihhh, I hanya banyak berjalan2 membaca blog rakan2 blogger yang lain, tapi tak sempat pula tinggalkan jejak, eh eh... baca blog pun kena berjalan ke hahahaha....

Dalam minggu ni I agak sibuk sedikit dengan kerja2 di office, ohhhh.... bukan sedikit tapi banyak sampaikan kalau pulang rumah dari tempat kerja pun memang dah kepenatan huhu, jadi hari ni I keluar jalan2 dengan my brothers and sister, itu lah aktiviti kesukaan kami bila semua free, kami planning ke Boulevard Shopping Mall, saja2 jalan2 cuci mata, my brothers pula sibuk bermain di funfair, semangat mereka berdua main games tin air kat fun fair tu, I tak tau lah apa nama bagi games macam tu, I cuma panggil games tu, games tin air hahahaha....

I dengan sis Irene pula ambil waktu jalan2, posing2 sambil tengok barang2 dalam shopping mall, sempat juga I jalan2 di bahagian pakaian kanak2, sebab tak lama lagi birthday my little buddy Desmond @ didi, turning 3 years old this coming 18 January 2010, so kena survey dulu apa yang sesuai untuk dia hurrrmmmm...., dah besar anak aku yer hahahahaha..., he always be my baby bah, oh ya minggu ni dia dah mula belajar di Tadika, semalam I chat dengan mumy dia, I ketawa jak bila mumy dia cerita macam mana Desmond di Tadika heeee....

Ok lah bila dah jalan2 cuci2 mata, sempat lah snap few pics, lama dah tak posing2 depan camera hahahaha....

AT BOULEVARD SHOPPING MALL
*
*
*
Bag lip lap lip lap ni bole pakai masa dinner hihi

Beg bulu-bulu hahaha.... so cute isnt it....

Selendang..... sila pilih2 banyak pilihan yang tersedia ada, lilit di leher sampai tercekik ehek...

Sis Irene.... eeiiiii.... chantek tak rantai nih ho ho ho

Nice... rantai ni ada riben lagi

Biru ok tak hehe

Cute kan.... I ada beli satu heeeee.... murah jak RM4.90 each


p/s: Happy Weekend Semua!!!!

10 comments:

Diandra LB~ said...

happy weekend ivy :)

Cik Cookie said...

Happy weekend ivy

pink_butterfly said...

hello ivy...

wahh jalan2 cuci mata ye...
have a nice weekend!

pink_butterfly said...

hello ivy...

wahh jalan2 cuci mata ye...
have a nice weekend!

Kelebar Malam said...

hola kaban,
long time no see...nice to be back...

BGTW, hepi new year. May all the best comes to you soon...

Kelebar Malam said...

hola kaban,
long time no see...nice to be back...

BGTW, hepi new year. May all the best comes to you soon...

Krisno said...

Sibuk juga ya you Ivy hehehe..tapi at least dapat jalan jalan kat Boulevard bila masa terluang hehe..

designationjazz said...

haha! buzy week... BUSY SHOPPING :-P

atok said...

xnk bagy atok? hee

job4 said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社