Tuesday, January 26, 2010

Irene's New Mp3

Hari ni lepas kerja, kami bertiga ke One TJ ICT Shopping Complex, pertama kali datang ke sini, bangunan ni agak baru rasanya, dalam shopping complex ni khas menjual peralatan2 komputer dan apa2 yang berkaitan dengan ICT hehe...., I tengok banyak lagi kedai2 dalam shopping ni masih kosong

My sister Irene nak beli Mp3 player, I yang tak arif sangat tentang gadget2 macam ni, bertanya dan bersoal banyak dengan orang dalam kedai tu hahahaha...., at last dia pilih Mp3 warna blue, kata sis Irene kalau dia p jogging ke, bole dengar lagu sambil berlari, haihhh..... ada juga idea dia sampai macam tu, dalam kedai tu ada juga dijual Mp4 & Mp5, hurmmm... nanti kalau result spm dia cemerlang, I akan beli satu Mp5 player for her hahahaha....

Ok lah tengok dia happy, last 2 days muka sis Irene masam dan tak ceria, gara2 hal yang kecil dia di tegur oleh my brother Lee, semalam I tanya kat dia, masih merajuk dengan Lee ka, dia diam saja tak menjawab, malam ni I tengok macam ok jak, hurmm.. baguslah, adik-beradik mana boleh lama2 gaduh kan....^_^

Sebelum pulang, mumy nak belanja makan, kami berdua pastilah tak menolak hahaha, bak kata orang rezeki jangan ditolak, tangan dan tapak kaki ditadah2 kan hahahaha..., Kalau bab2 makan I memang terer ho ho ho, mana tak sekarang berat badan dah naik, muka lagi lah nampak makin bulat hahaha...

Irene jangan marah after you read this hahahaha....

Enjoy our moment pics having dinner at Sugarbun


DINNER AT SUGARBUN
*
*
*
BIG Smile with her new Mp3 Player....

Mumy "Kena bagi bos makan dulu ok"
Irene "hmmppp...@#%$&..."


Irene "merajuk nih, tak nak makan dah huhu..."
Mumy "tak nak makan sudah humm.. nyum nyum nyum.."

Mumy "ok lah bos makan makaloni laa..., eh silap makaroni goreng"

Irene "heeeee.... yes akhirnya ayam goreng milik ku.."

Fried Makaroni
I rasa maybe menu ni baru dalam sugarbun ataupun dah lama kot, lupa dah apa nama menu ni, I kasi nama fried makaroni je lah hahaha, sebab lama juga I dah tak singgah di Sugarbun, kalau di Sibu dulu memang rajin sebab I paling suka order menu Ikannya, sedap hingga menjilat jari hehe, rasa menu diatas boleh tahan jugalah sebab digoreng dengan daging, sila lah cuba yer...

Fish Burger
Bagi I fish burger di sugarbun lebih sedap dari KfC dan McDonald ehek..., kalau I singgah di KFC, Mc Donald atau Sugarbun I lebih suka order Fish Burger berbanding Chicken & Beef Burger, sebab kalau Chicken atau Beef I lebih suka buat sendiri di rumah atau pun beli burger jalanan, lagi sodappppp...


p/s: Disini nak wish Happy Belated Birthday to my blogger friend Atika....., moga ceria selalu, senyum selalu, shopping selalu heeeeeeee.......





5 comments:

Ivy Metaga said...

mesti la happy neng...haha...ni yur sis bulan yg post pkai u punya ID hahak...jgn marah <(^oo^)>

Ivy Metaga said...

oooooo....curik id oku ooooo....

Ms Tikot said...

TQ Ivy... MP5, kmk maok juak sigek. Hehehe

Uruchimaru @ kf said...

mp5 yg baru puyer format ke ivy?

Kapten Luffy said...

merajuk aja ko irene
cumelllllll