Tuesday, March 30, 2010

I'll be Missing U Guys

Bagi yang pernah mengikuti entry2 I yang sebelumnya, pasti tahu yang dalam bulan ni 2 orang teman sekerja I dah berhenti. Bila menatap gambar dibawah, rasa sayu pula huhu...

GOODBYE TO FENDY
*
*
~ Nor Effendy
Bertapa bergayanya Fendy di kelelingi2 bunga2 di hari2 terakhir beliau di office hehehe, Dia lah satu2 nya kumbang dalam team kami. Orangnya rajin & selalu membantu apabila memerukan. Dia resigned pun sebab isteri mendapat tawaran pekerjaan di Semenanjung, actually Fendy ni berasal dari KL, jodoh jauh dari Sarawak, tu lah kata orang, walau sejauh mana pun, kalau dah ada jodoh pasti akan bersamakan... yer tak hehe, moga Fenddy akan terus sukses disana bersama keluarga tercinta....

~ Dari Kiri...
Anthea (One of our Director), Eleanor, Fendy, Jesabel, Suriatty, budak comel wekkk, Lollita


GOODBYE TO NOAMIE
*
*
Noamie
Mengenali seorang gadis yang rajin & baik orangnya, dia berhenti pun kerana ingin pulang ke Miri dan akan menjalankan business sendiri dengan bakal suami, so moga sukses buat Noamie jua...


p/s: ok dah..I nak pulang, sekarang masih di office ho ho ho





6 comments:

Krisno said...

Semoga mereka berdua dapat mengharungi kehidupan/pekerjaan yang baru hehehe...

Faizal n Fashitah said...

Shiohhh....satu2 nya kumbang in town eh. Dapat juak si pendi ya keja dikelilingi gadis2 camya hoh ehek. Anyway, wish both of them luck! XD

Willie a.k.a Reptoz said...

Setiap yg datang, akan pergi jua akhirnya.

joegrimjow said...

hi noamie
hehe
;)

am-rie said...

patah tumbuh hilang berganti...
hehe..

HonEyBuNNy said...

mst sedey kan ivy...ngeh3