Sunday, March 7, 2010

Meow Meow Weekend

Hari Sabtu yang lepas, I habiskan masa di rumah saja, hendak berehat secukup2nya, sepanjang petang I melihat gelagat Big Head & Tiger, sila lah lihat gambar2 aksi2 anak2 kucing nih....

Hari ini pula, lepas pulang dari Church I dengan sis Irene ke 1o1, seorang teman I mengajak untuk attend talk kat salah satu tempat di situ, menarik juga cuma I kesian dengan sis Irene sebab dia tak faham, dia datang dengan paksa rela hahahaha, lagipun semuanya tentang business, so waktu rehat setengah jam, I bawa sis Irene makan, yang lucunya I cakap kat dia, makan banyak2, nanti lama duduk dengar orang bla bla bla...., talk tu habis dalam jam 6 petang, apa2 pun seronok juga melihat insan2 yang penuh bersemangat dalam dunia business....., ada few pics dibawah


SATURDAY
(lokasi belakang rumah)
*
*
*
~ Dalam banyak2 tempat, ini lah pilihan Big Head...

~ sekarang berdua pula, tengok Tiger tumpang sekaki

~ memandang dengan penuh makna..... readyyyyy!!!...

~ gigit gigit gigit.....

"Oiiii.... turun turun...." Big Head
~ Tiger merasakan dia seekor burung...

"Ko jeles kan, aku pandai terbang ehek" Tiger....

~ Manjakan Big Head

Bila malam, selepas puas bermain seharian diluar, dua2 baring kepenatan dalam vila mereka hehe


SUNDAY

*
*
*
~ Ini lah name tag kami berdua

~ Sis Irene concentrate makan

~ posing sambil makan muahahahaa...., tak boleh blah punya...

~ sampai dirumah makan aiskrim hehe

~ apa2 pun I love you all!!!!....



p/s: Hari ni, satu ayat yang menarik perhatian I, "Pilihan", kita mempunyai kuasa untuk membuat pilihan.... hurmmm....






9 comments:

Ummi Hanie said...

i like cats tooo...:)

Ivy Metaga said...

ummie hanie:
hehehe..meow meow..

am-rie said...

yes..pilihan di tangan kita..hehe
panas2 mkn aiskrim best...

fLoRanCe said...

eeeiiiuuuwwwww...mek takut pusak!!!hehehhe..
byk pusak ktk oo....

Ivy Metaga said...

amrie:
yup pilihan di tangan kita..., ya lah nek tok cuaca panas aja2

florance:
hahaahahaha..cute sekali ktk padah euwwwww..., sama macam seorang kazen kmk yg takut kan pusak, dah kurang dah, tinggal 3 ekor jak nek tok...

Krisno said...

Comel nyer kucing hehehe...

Faizal n Fashitah said...

Haihhh kiut si tiger ya lok.. besomet ndah nya ehehehehe...

designationjazz said...

Bes juak VILLA mayau ya.. mcm jail.. haha! Anyway cute cats u hv there :-)

HonEyBuNNy said...

eh ivy...ne kucing lak...hehheh...