Monday, March 22, 2010

Executive Room

Minggu lepas, I menginap di Hotel, kalau nak tahu hotel yang mana satu, meh sini I buat iklan free hehe, mana lah tahu kalau ada rakan2 blogger dari luar Kuching yang datang ke Sarawak untuk bercuti, boleh lah datang menginap di Grand Margherita Hotel yang dahulunya dikenali sebagai Holiday Inn, tak sangka pula I berpeluang menginap dalam Executive Room, jom tengok rupa bilik tu

Executive Room
*
*
Executive Floor (Level 5)

Tadaaaa... depan bilik tempat I menginap, No.536

~ masa mula2 I buka pintu, mulut terus ternganga hahaha, dari tingkap bilik dapat melihat pemandangan sungai, pemandangan yang sangat menarik

Mini Bar

~ empuk & comfortable, begitu besar untuk badan I yang kecil ni

Bila dalam bilik mandi apa yang boleh anda lakukan?
*
*
~ ambik pics sendiri, blogger kena rajin snap snap :p

~ serba serbi lengkap set mandi, haruman boleh tahan..

~ tempat I berendam, kalau boleh nak berendam lama2, selesa...

Apa harus anda lakukan dengan hair dryer?
*
*
~ serangan puting beliung :p

Apa harus anda lakukan dengan kemudahan telefon?
*
*~ mula2 tanya dengan sopan

~ lepas tu, "wargghhhh.... mana2 makanan!!??" lakonan je semata2 hahaha

Apa harus anda lakukan bila didepan cermin yang serba serbi besar?
*
*
~ Ambik gambar sendiri muahahahaa....


Ok tu jelah, entry ni panjang sebab gambar2 jak heeeeeeee......, so apa tunggu2 lagi datang lah menginap disini k

12 comments:

f.i.e.z.a said...

mek ada g hotel tok last nov.masa ya jak la.hehe tp bilit nang kacak i like!

Willie a.k.a Reptoz said...

Kacak hotel tok. Lamak sik pergi sia. Tapi nang kreatif juak aktiviti kawu lam hotel. hahah

ferdaus said...

nice..bape rate die..plan nk g bercuti la..hehe..

Faizal n Fashitah said...

Masa mek kawen dolok, dapat complimentary stay for 2 nights kat Magherita Suites.. nang kacak koh lamak kenak renovate and di take over oleh sidak Margharita tok XD

fLoRanCe said...

kacak hooo...hehehehe....bleh masok dlm list tok...hehehe..;p

eugene said...

Looks like you were enjoying yourself leh,,,,, lepak or business stay ka hotel,,,

by the way, how is your daddy doing?

take care now

Jay said...

sik bawa sabun or sampoo sebagai kenangan kah?

lvynana said...

oohh...gia rupa exec room nya ho, sik juak besar, tp set mandian ya nang best.

am-rie said...

snap..snap..snap..jaklah..hehe
best jak upanya..

designationjazz said...

hmmmm.... boleh jd model Hotel Fort Magherita utk promote hotel.. hehe.. ;-)

Felicia F. Ramzi said...

dah la executive suite..so sweet. :) hahaha

kelak kmk coba diam ctok..berapa rate?

Krisno said...

Wah haha..memang seronok kat hotel tu..