Sunday, April 4, 2010

Oh Sekolah

Alamak pejam celik pejam celik dah masuk bulan April, dah 4hb April baru I update blog hehehehe...., baru lepas menonton Anugerah Bintang Fofular, eh silap Bintang Popular, best lah Siti menang lagi, dapat kereta free & paling best barang kemas habib jewels.... wowwww...., ok dah2 tahniah buat semua pemenang2....

Petang tadi, I temankan my mum ke sekolah, lama dah tak melawat sekolah St David Bumbok, tempat my mum mengajar, jadi bila my mum sibuk mengambil2 buku2 yang dia perlukan, I pula jalan2 keliling sekolah hehehe..., malas nak menaip, layan gambar je lah k, here few pics....

SK ST DAVID BUMBOK
*
*

~ Nampak tanda amaran ni hehehe, tapi I tau walaupun ada papan tanda macam tu, salesman tetap akan masuk :p

~ macam ni lah rupa bangunan sekolah dari luar pagar

~ my mum yang tengah mencuba calling2 pakcik guard, tapi nampak gaya nya pakcik takda, jadik jeng jeng... me & my mum menceroboh masuk ke sekolah heheehe, betul tak tipu lalalalala....

~ bangunan kat depan tu, merangkap kantin sekolah

Visi & Misi sekolah
~ I nak typing semua misi & misi tu tapi virus malas melanda heeee...

~ sempat sekodeng my mum dalam bilik beliau, dia tengah sibuk mencari buku2 yang hendak dibawa pulang

~ saja2 ambil gambar kerusi & meja nih lalalalaaa...

~ pemandangan luar sekolah, lokasi sekolah tepi jalan

~ yang tu Taska

~ yang ni muka suka2 lalalala...., boring menunggu macam ni lah jadi nya hehe

~ ambik gambar kaki bole....



p/s: will update soon!!!.....

6 comments:

Ms Tikot said...

Kacak selipar. hehehe

Kal Jis said...

wah3x.. senyuman ya.. tergoda i.. auwww... hihihihi...

AmirFX said...

Adik kmk pernah jadi cikgu sementara d skolah tok... Pemandangan sebelah skolah is sawah padi... Nang kacak view d sia... haha...

Krisno said...

Aku suka tengok muka u...bukan sekolah hehehehe..

eugene said...

I like your smiles, they are so sincere

Faizal n Fashitah said...

Uzur juak rupa skolah ya hoh. Anyway, I like your smile, they are so tegisin ehehehe..