Friday, April 23, 2010

Roti & Sambal

Semalam pulang dari kerja, I dijemput oleh my mum and Irene, mula2 tu shopping di UNACO Supermarket di batu 3, my mum beli barang2 dapur, habis shopping my mum teringat pula dia ada meeting di sekolah dengan para ibubapa murid2 sekolah.

I yang kehairanan bertanya apa meeting sebelah malam, then my mum bagitau berkaitan dengan sukan sekolah yang akan dijalankan disekolah mereka tak lama lagi. So me & Irene temankan my mum, dah lah belum makan, kelaparan huhu, nasib baik kami ada beli roti dan sambal ikan bilis dalam tin, ok bah kan, daripada tiada makan...

Dah boring2 menunggu dibilik office my mum, kami berdua sempat lagi bermain teka teki, ok lah layan je gambar....


Maggie Corner.... Tadaaa...

~ Mumy potong roti.... erkkk.. betul ke ayat tu hehe

~ Sambal ikan bilis yum yum..

~ inilah dinner segera kami semalam


~ kelaparan.. ngappppp....

~ see my sister Irene wahahahaha....


p/s: Oh lupa nak bagitau, bagi semua blogger2 yang menetap di Kuching, ada Bridal Fair di Grand Margherita Hotel besok dan sunday (24 - 25 April 2010), sila lah datang mana tau bagi siapa2 yang ingin menamatkan status bujang lalalalala..... Mari!! Mari!!, I will update on the event soon, see ya there!!!!....

6 comments:

f.i.e.z.a said...

sedapnya!
kmk ingin pegi eh tp mek keja sok. :(

chris_lim said...

I didnt hv sambal for a very long time. Craving now huhu.,

joynstar said...

Hi Ivy, selalu nanga u stalk blog kekawan. Hi, mok kawan juak. see me n amoi, dah bff dah, wahaha...

Nisaeciz said...

wahhh. sidappnyaa!! mau mau mau!


nak tgk apa yg kamu sudi komennn = Pendapat korang tentang background baru

lvynana said...

roti and sambal bilis pun sodap mun ada teman kan..tp mun makan sorang..semua pun sik best..huhu

Online pregnancy test said...

Hi very postie food all is very lovely sharing i also want to eat this food.