Sunday, April 25, 2010

Before I Do Bridal Fair

Hari Sabtu yang lepas, I mengikuti Bridal Fair di Grand Margherita Hotel untuk 2 hari tapi hari ahad I tak bertugas masa tu, jadi sila lah lihat few pics dibawah pada hari pertama Bridal Fair ok.

Tema tahun ini ialah, "Before I Do Bridal Fair 2010", ada beberapa booth terdiri daripada penaja dan juga hotel partners. Barang2 & gambar2 yang di display untuk orang ramai memang menarik mata dan jiwa bagi sapa2 yang ada hati nak kawen tu termasuk I hihihi.... Sebelah petang pula aktiviti memberi hadiah2 untuk pemenang2 Wedding Photo Contest, hadiah yang dimenangi oleh setiap couples ialah penginapan 2 days 1 night in Deluxe Room di Grand Margherita Hotel. Yang menariknya, para pemenang merupakn pasangan2 yang telah menagadakan wedding reception di hotel ini, jadi rata2 mereka bawa baby masing2, so cute semua baby2 tu, tapi seorang pun I tak sempat snap huhu...

BEFORE I DO BRIDAL FAIR
*
*
Tema : "Before I Do"

The main entrance

Gifts for the guests

~ Posing boleh!!! hehehe

The Foods

~ Guests yang datang

~ Wedding cards Booth from Banana Greetings

~ Birthday Cards

~ Chopsticks

~ Another example of interesting gifts yang boleh dibagi untuk guests for wedding reception

Yang ni booth dari salah satu bridal & Event management

~ Example of the wedding reception table (table of 10 persons)

Si tanggang yang disumpah jadi patung hahaha....
~ macam serupa jak warna kami berdua lalalalala...

The Flowers

p/s: will update soon!!!



8 comments:

eugene said...

Hey Ivy,, bila ternampak gambar gambar bridal yang you posted, i tergara gara nak buat kali kedua to go and have my anniversarry wedding shots again,,,,

The Komedian said...

hehe.. mok kawin ka sis?haha..

helena's said...

ivy~keje apa ye?

Krisno said...

Wow..best lah function tu Ivy...

Felicia F. Ramzi said...

semoga cepat kawen! hehehe

daisy.allie said...

saya suke kerja kamu..
jeles2 :(

-lyne-

atok said...

wah nk kawin rasenye haha

Online pregnancy test said...

Hi rarely very beautiful post thanks fore fantastic sharing.