Sunday, December 20, 2009

Wedding Dinner

Semalam hari sabtu 19/12/2009, wedding dinner untuk pasangan pengantin Rick & Felicia telah diadakan, kalau terlepas entry majlis perkahwinan mereka di gereja pada 18/12 2009, silalah rajin2 buat U-turn ke entry yang sebelum ni yer hehehe...

Majlis makan malam diadakan di The Banquet, tempat yang sama di mana sebelum ni kakak kepada pengantin lelaki juga telah mengadakan wedding dinner dalam bulan June yang lepas tahun ni, kalau anda rajin sila lah buat U-turn sekali lagi entry tu dalam bulan June... rajin2 jangan malas.....:p, dah nak masuk tahun baru ni tau, jadi kena rajin2...:p

Ok semalam ramai tetamu yang hadir untuk memeriahkan majlis, segala aturcara juga berlangsung dengan baik, so here few pics yang I nak kongsi disini.....


AT THE BANQUET
*
*
*~ Tak sempat snap pics pengantin semasa mereka welcoming tetamu2 yang hadir, gambar yang ni pun kira ok jak bah kan heeeee...

Seisi memotong kek
~ I cuma mampu ambik gambar dari jauh jak....

my family *wink wink*

kedua2 pengantin menjelajahi ke setiap meja untuk membuat terjahan hahaha, ini dikatakan seisi beramah mesra

Pengapit lelaki, my brother Lee, pengantin perempuan Felicia & pengapit perempuan, lupa pula tanya nama dia heeeeee....

"Good for everyone!!!"
~ skrip tokok tambah hahaha, bersemangat pengantin lelaki menyanyi

Rancak berjoget di dance floor, my brother Eric berjoget sampai berpeluh2 hahaha, Suami kepada kazen I tu pula macam gaya nak terbang jak hehe


Sis Irene, Sona, Lyn & Me
*
*
*
Orang lain sibuk makan, kami sibuk bergambar hahaha!!!..

Me & Lyn
~ kami berdua memang rapat dari kecik lagi (^-^), moga mesra sampai dah masuk title grandma nanti

My cousin Sona, me & cousin Lyn
~ kami bertiga ni sama2 lahir tahun 1983, nampaknya mereka berdua dah dapat gelaran Mrs, dua2 dah kawen tahun ni, Sona tak lama lagi bakal jadi seorang mama, bestnyaaa.... ada baby, I sorang jak masih dalam kelab bujang ni hahahaha...., oh pesanan buat Lyn, jangan tunggu lama2, proses cepat2 hahahaha.... :p, masih teringat dulu2 masa masih lagi bersekolah, masing2 sering bertanya sapa kawen dulu.. alahai masa masih budak2 dah bercakap pasal kawen2 hehe...

Mumy & Sis Irene


Sis Irene & Me
*
*
Cak!!!... Sis Irene cakap pics syok sendiri hahahaha, takpe janji bahagia lalalala...



p/s: ulser di lidah makin teruk.... sakit lah... tolong tolong..., esok nak keja waaaaa...., oh sekali lagi ucapan tahniah buat my cousin Rick dan pasangannya Felicia, moga berbahagia selalu..

13 comments:

joegrimjow said...

megiah!!
cik metaga xmo kalah
=)

joegrimjow said...

erkk
baru pasan cik metega xtuka lg link ku
huhu
da pakai link baru

blog.joegrimjow.com

Ivy Metaga said...

joegrimjow:
lupa tukar joe, tau pasal link baru tu tapi lupa nak linkkan smpilah skrg hehehe..
ok nt sy tukarkan yer..enchek joe =)

f.i.e.z.a said...

ktk sik bejoget juak tek?hehe

Ivy Metaga said...

f.i.e.z.a:
sik hahahaha...malu kmk...:p, jauh gilak tmpt duduk dari dance floor..

Ms Tikot said...

Phewwit... Ivy ngan Sis Irene, sama-sama suka bergambar ;-))

Ivy Metaga said...

ms tikot:
auk suka suka hahahaaha

Kamsiah said...

seronok pergi majlis kawen,kan...semuanya serba cantik..baik pengantin atau tetamu...

helena's said...

uihhh vouge gitu..cikhel likeeee..hehe

puspawarna said...

ble nk wedding ivy pulak...
hehehe...

dilot said...

joe panggil cik mentega..?? hehe..

neezareef said...

nice couple..cantik gaun pengantin orange..

Cik Cookie said...

bila turn kita nih.
anyway m,errry x'mas.