Wednesday, December 23, 2009

Avatar & Merry Christmas!!!

Hola!!!.... semua...., Dalam beberapa hari ni selepas last entry ahad yang lepas, I memang dalam mode busy, lepas tu sering penat, selalu tido awal, dalam 3 hari ni ntah kenapa bahagian belakang pinggang I sangat sakit, I ada bagitau my mum dan dia cadangkan jumpa doktor, sampai sekarang belum lagi I pegi hurmmm....

Ok petang tadi I pulang dari keja, sampai rumah seekor anak kucing dah hilang, tak tahu mana menghilang waaaaaaaa..... dah lah anak kucing tu lemah, esok pagi mesti I cari dia lagi huhu, nak tau tak sapa nama anak kucing tu, I kasi nama "Dean", sebab I minat tengok cerita Supernatural, hero2 memang hensem...., ada seekor lagi I bagi nama "Sam", watak adik Dean, hurmmmm.... mana lah anak kucing ni menghilang, I'm so sad....

Sekarang dah jam 2.05 pagi, sempat lagi update blog hahaha, sebenarnya I baru pulang dari menonton movie Avatar, memang best sampaikan tak terasa 2 jam lebih duduk dalam panggung, berbaloi2 menonton movie nih, banyak adegan2 yang mendebarkan, aksi2 yang best, gambaran yang menarik especially hutan2 tu....., I tengok wayang dengan my brother Eric saja, my sister Irene dan Brother Lee dah pulang ke Lawas, celebrate Christmas disana, frustnya tak dapat join mereka sebab I nak tengok 2 orang kazen I sebelah daddy tu kawen serentak, mesti meriah, lama dah tak tengok perkahwinan kaum Lun Bawang, hopefully my sister manage to capture some pictures on the special day, so that I can update hihi...

Buat rakan2 blogger yang menyambut Christmas, I nak ucapkan Merry Merry Christmas and Happy New Year to Everyone!!!!!.... ho ho ho.....


My brother Eric

Merry Christmas & Happy New Year!!!!


p/s: ok nak tido nih, esok kena bangun awal, kerja kerja kerja hehe....

16 comments:

andy said...

wow..sm ngan gavin la..tgk avatar..piwit..piwit! :p
merry xmas ivy! ^^

Ms Tikot said...

Merry X-Mas to u & yr family.

Ivy Metaga said...

andy:
hahaha..napa andy tak ikut sama gavin tgk lalalala....
merry xmas andy!!!!

mstikot:
tq atika, my family tak celebrate di kch, celebrate dirumah nenek every year, mun mau dtg kpg padah k...=)

f.i.e.z.a said...

merry xmas to u ivy!

ho ho ho!

helena's said...

ivy u bizi sampai abaikan i ..mane buleh!hehe

JT said...

merry christmas ivy! have a wondeful and jolly holiday~

eugene said...

Merry christmas my dear ivy, and thank you for being my friend in 2009..

god bless

richamoody said...

cantiknya pu'un ntu... yang disebelahnya juga!!

Krisno said...

Merry Christmas Ivy...i belum sempat lagi tengok movie Avatar tu...tunggu balik dari cuti hehehe...

Cek Rosy Daisy said...

avatar~!!
i have like zillions avatar's posters.. apa nak buat eh??
hahah~

Uruchimaru @ kf said...

merry chritmas cik ivy metaga !

sorry frenz long time no come here !
btw i will come back ok !

tq..=)

Felicia F. Ramzi said...

Merry Xmas Ivy!

Ivy Metaga said...

f.i.e.z.a:
tq for thw wish muahhhhh...^^

helena:
hahaha..tak ada ku abaikan cik hel yg sorang ni, janji kasi sy menang contest pantun tanpa bertanding hehe

JT:
tq...sure will do hehehe..muahhhh

eugene;
U welcome eugene and tq for being my friend too...
merry christmas to u and ur lovely family...^^

richamoody:
hihi..dus2 cantik ka :p

krisno:
merry xmas to u too..uihhh mst tgk mmg best....puas hati, i bagi 5 star for the movie hehhe

rosy:
sweet daisy..ade2 je u ni, ok apa zillions poster avatar hehehe....

kf:
tq gor the wish..welcoming back to u too...=)

felicia:
tq 4 the wish muahhhh...=)

karina said...

best nak avatar?
I like it too.
Mery christmas ho ho ho.

[S]itie [B]Um [B]Um said...

nk tgk citer avatar!!

job4 said...

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,徵信,抓姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信社,徵信,錄音,背叛,商標,商標,GPS,離婚