Wednesday, December 9, 2009

Pokok Christmas

Ho Ho Ho.... sapa ka budak yang begitu bersemangat menghias pokok christmas itu hahaha, hari selasa yang lepas, I dah selongkar kotak2 dalam stor, memasang dan menghiaskan pokok christmas...

ok ni jak lah gambar yang dapat di upload, tunggu 25hb nanti baru I tunjukkan pokok christmas yang dah berkelip2 dengan lampu2 hiasan yer...

Tak sabar nak christmas, mula2 planning hendak pulang ke kampung daddy di Lawas untuk menyambut perayaan ini dan juga menghadiri perkahwinan serentak dua orang kazen sebelah daddy, tapi nampak gaya nya, planning tu tak menjadi huhu...., tak dapat apply cuti panjang, kalau masih kerja di tempat lama pasti boleh, tapi sekarang kat tempat kerja baru, next year baru boleh ambil cuti panjang waaaaaaa....

takpe lah christmas kat Kuching pun ok juga lah...

~ berbaju hijau serupa macam warna pokok christmas hahahaha....


p/s: Hari ni sis Irene belanja I dengan Lee makan, kami tak buli adik ok, dia yang bersemangat hendak belanja hahahaha.....




13 comments:

cik EPAL said...

dah sama dah sume hijau :)

f.loren said...

hello! lamak dah sik komen romen blog kitak. i only manage to read the blogs but sik sempat nok komen2... eheh anyway christmas is arounnnnd!!! have funnn

helena's said...

dah sama cam pokok dah ivy,,ekeke sure sik sabar kan?

Cik Cookie said...

CC igt selonggok tuh pokok X'mas.
hehehehe

Ivy Metaga said...

cik epal:
hahaha..sy pun nak jadi pokok xmas, diri tepi pokok tu hahaha

farah:
thanks for the wish...best ktk oo dpt tgk pokok xmas yg real di sinun, bukan plastik hehehe

helena:
aah...tak sabar hihi

cik cookie:
hahahaha...sama hijau ho ho ho

Cek Rosy Daisy said...

hias lawa2 taw & nnt snap2 byk2 gambar :)

Willie a.k.a Reptoz said...

Ku sik sabar juak mok pasang satu.

Krisno said...

Wah..rasa sik sabar pulak nak celebrates Krismas hehehe..

kiwi said...

hihii..ivy ngn pokok kiwi da x dpt nk beza..hehehe

am-rie said...

ehem..nxt time cakap kat sis Irene kamek mok juak dalam list belanja makan ya..hikhikhik..

★Dakjaat™ ☆ said...

sulu .. merry xmas... :) try tengok, merry madagascar kat utube.. dedicate short movie ya kat kitak ..mwahhh!

beat::the::sky said...

merry christmas...nk hadiah bole? :P

Andy said...

wooooooo!!! xmas in advance! hik3!