Saturday, February 27, 2010

What We do

Semalam dalam jam 10 malam, kami berlima keluar jalan2 cari makan, sebelum ni I dah janji dengan my brothers & sister nak bawa mereka makan aiskrim di McD, memandangkan semalam merupakan public holiday, kami mula2 ke McD yang berlokasi di Jalan Keretaapi, ramai juga orang datang makan kat situ semalam, I cuma mimum milo panas jak malam tu, yang lain2 makan burger dan aiskrim, I mau diet ni hahahahaha.... sebenarnya I tak bole join mereka makan aiskrim sebab dah ujung2 bulan, faham2 saja lah sakit perempuan.... ada faham??? hahahaha....

Ok yang ni memang tak kami rancang, malam tu rancang makan aiskrim je, mana lah tau teringin nak makan ayam KFC, dari area batu 3 sanggup kami pecut ke pasar sebab kat situ ada KFC 24 hours yang berlokasi di Sarawak Plaza hahahaha...., sampai je terus order takeaway ayam goreng heeeeeeeee...., yang bagus tentang KFC yang berlokasi di Sarawak Plaza ni, ialah kaunter tempat order tu di luar, so ada open air

Tiba2 pula I teringat di Sabah, kalau I ada travelling ke sana, I selalu lepak2 di satu kawasan tak jauh dari Milimewa Supermarket, kat situ terdapat Sugarbun yang berkonsep begini juga, open air..... so boleh lah nampak mereka masak2 semua makanan tu depan mata, selain tu ada juga open bar yang bersebelahan dan juga tempat makanan grill & steak, yang best ialah boleh relax sambil melihat persembahan live band next entry I kongsikan gambar2 tu, rasa2nya I masih ada simpan lagi kot....

AT McD
*
*
Bro Eric & Lee
~ model french fries

Sis Irene & my cousin Velora

Panjangkan orang berbaris haihhh....

AT KFC
*
*

Hari ni pula, I ada ke Salon, dah lama merancang nak trimkan hujung rambut, rasa sayang jak mau gunting sebab dah panjang huhu, lepas dah abis gunting rambut, kami berempat iaitu daddy, sis Irene, cousin Velora & me jalan2 di The Spring Shopping Mall, jalan2 cuci2 mata, sambil2 I nak cari baju kot atau lebih tepat blazer, I dah ada sepasang di rumah, cuma nak tambah lagi, so jalan2 survey dulu, kena tengok budget juga hahahaha... bak kata orang berjimat cermat, hari masih panjang lagi ni, minggu depan baru je awal bulan march.... nak tunggu sampai ujung bulan lama tu haihhhh....

AT THE SPRING
*
*

MENU OF THE DAY
*
*
Ikan masak Tomato
Hari ni I masak menu diatas untuk makan malam ni.....


p/s : Ok lah tu aktiviti2 I sepanjang ujung minggu ni, dah abis laporan pertama heeeeee....., anda pula bagaimana???....

6 comments:

f.loren said...

aie mok cheesy wedges! sitok ssekkkda!!

Ummi Hanie said...

bagusnyaaaa ivy n siblings selalu jalan2 bersama...slalu org dah besar2 tak mau dah jalan sama2 siblings...

Faizal n Fashitah said...

Yalah..mena kata Farah. Sitok sikda juak Cheesy Wedges. Ney ndak mah nyawa...

Ah Fatt said...

kuching pun ada milimewa ya
kat semenanjung tak dak
kg aku ada
hehe

Online pregnancy test said...

What should we allow them to do together if they remain only friends? What if they start dating? We really do not know what to do.

Online pregnancy test said...

What should we do about a depressed boy having a crush on our daughter?