Tuesday, February 2, 2010

Annual Staff Dinner

Pada hari ahad yang lepas pada 30 January 2010 merupakan malam yang bertemakan Annual Staff Dinner,"1 Malaysia" dan telah diadakan di Grand Margherita Hotel, I ada few pics yang hendak dikongsikan, download sikit pun tak apa lah kan hehehehe...., seperti biasa part yang best mestilah part makan dan juga persembahan daripada staff2 yang sporting2 semuanya, apa2 pun semua acara serba serbi meriah ^^

Hurmmm.... I rasa nak taip panjang2 jak tapi malas boleh hahahaha... ok lah enjoy the few pics, lain kali I bla bla bla panjang2...


Disini I nak ucapkan takziah buat salah seorang officemate atas pemergian nenek beliau dan takziah juga buat seorang teman I yang jauh dan disayangi atas pemergian nenek beliau juga. Moga roh mereka dicucuri rahmat....

9 comments:

HonEyBuNNy said...

pewwwittt..ivy..semuanya mengancam...;-) dinner punya pasal...hahah

takziah untk officemate ivy...

am-rie said...

hitam itew menawan..ivy pilih hitam..hehe..

aduka said...

cik ivy yg cantek..itam itu emas..eh eh..jenama rokok plak :-P

♥ Ummi Hanie ♥ said...

u look sweet as usual :)

atok said...

atok suke mkan dinner.
mkan dinner bwat prot atok kembongggg wee ;PP

khairul onggon said...

phewwitt... anak sapakah itewww?? cantek dan berseri2.. ehekk.. :)

Faizal n Fashitah said...

Kinektok dinner pun dah diberik title 1 Malaysia juak hoh. Anyway, bes da jak kitakurang sinun mala jak dinner. Mek sitok dinner ndak alah2 Mi Indomie...

Online pregnancy test said...

It would need to be an unreimbursed business expense. This means the purpose of the dinner was to conduct business. Celebrations, dinners for a "job well done" or to reward the team are not considered conducting business.

Online pregnancy test said...

If it is a working dinner, meaning you are discussing school business and making decisions pertaining to work, then yes it is a work related expense.