Sunday, February 14, 2010

Apa Dalam Baju??

Apa dalam baju??... tajuk entry saja jak kasi suspen, ni untuk menyahut cabaran tag dari teman blogger mstikot, apa dalam beg heeeeeee...., dalam banyak2 beg yang sedia ada, I pilih beg yang saiz kecik, sebab kalau beg tu kecik barang2 yang dibawa dalam beg pun tak banyak

Tadaaaa.... last 2 weeks I dah menggunakan beg, memandangkan saiz beg yang ni lebih kecil dari beg yang sentiasa I bawa ke hulur ke hilir, sebab kebiasaannya I akan menggunakan beg yang besar2 hehe..., so I pilih ni lah nak kongsikan apa yang I akan masukkan dalam beg nih

Jom tengok..., korek korek korek....

Tadaaaaa..... sikit jak kan heeeeeee...., ok selalu kalau beg saiz kecik, I cuma bawa dompet, beg kecil yang berisikan kedua2 handphone I, lipstick, lip balm, minyak wangi, face powder, kunci, pengikat rambut dan pengepit rambut yang kecik

Sebelum Tido
*
*
Jom minum segelas susu hehehe...

Happy Valentine Day Everyone
&
Gong Xi Fa Cai!!!!!..
&
Happy Holiday!!!...

10 comments:

Uruchimaru @ kf said...

hehehe ade byk dpt angpau ivy?

gong xi fa cai maa..

aduka said...

epi holiday cik ivy..

=)

BeMiE said...

gong xi ya gong xi faya fa ta chai.... heheh

Faizal n Fashitah said...

Haihhh...minum susu jak? angpaunya neyyy?.. mun ada, sila postkan kepada saya di P.O Box 39775 okeh? maksehhh... GongXi GongXi! :D

Ah Fatt said...

pasal sikit jer? biasa banyak jer isi beg perempuan

haha

Ms Tikot said...

Cutenya beg ktk.

Krisno said...

Hehehe..cute nyer beg tu..

Shitsurei Shimashita said...

cam kenal jar huruf tu..hehehehe!!

Felicia F. Ramzi said...

ada celebrate V day sik Ivy?
:) mesti adaaa

lvynana said...

kenapa hp ada 2?