Sunday, February 7, 2010

Happy Birthday Lee

Hari ni pada 7 February 2010, genaplah umur my brother Lee 28 tahun, so disini I nak ucapkan moga sentiasa ceria, berbahagia dan sukses dalam kehidupan tak kira secara peribadi ataupun dalam karier, moga tahun ni tahun yang cermerlang dan terbilang hahahaha...., well I know you will read this my bro ^^, wish u a happy happy happy birthday and may god bless you!!..

ok ada few pics yang sempat disnap...., next entry I bla bla bla panjang2 yer heeeeee....

Brother Lee's Birthday
*
*
Birthday boy kena sendiri hidupkan api lilin

"aku nak kawen!!!"...
~ Tengok bersungguh2 birthday boy tengah wish tu, ntah apa yang diwishkan bro Lee ni

Potong!!Potong!!

Me & Lyn
~ Cousin Lyn yang sentiasa ada hehehe...., sebenarnya sebelah petang dia datang berkunjung ke rumah sebab nak ajak I keluar jalan2, mana lah tau at last tak jadi pula program jalan2 cuci mata, so sama2 lah dia manyambut harijadi di rumah....




13 comments:

f.i.e.z.a said...

happy bday lee!
:)

wahh cam kenal jak.hehe

Ivy Metaga said...

f.i.e.z.a:
thanks fieza for the wish...^^

Faizal n Fashitah said...

Hepi beddei Lee! walaupun Lee sik kenal kamek.. namun lambat laun pasti kenal juak yerRrr pa jak la ucapan mek tok ka adehh...

Ivy Metaga said...

faizal n fashitah:
hahahaha..makaseh for the wish...uihhh..ney lah tauk one day korang berkawan hahahaha, dunia ni kan kecik..

Ah Fatt said...

seksinya besdey boy
haha

designationjazz said...

Happy belated B'day 2 yr Bro Ivy!... Nya blom kahwin sebab nunggu ko kawin dolok haha! XD

F.L said...

happy birthday bro lee

ivy... sihat aja.. ceria selalu..
bak sini kek tu... :)

erolnukman said...

hepi birtday...

Felicia F. Ramzi said...

happy birthday! :) sihat tek Lee? yerr, macam la kenal..sikpa, lama2 akan kenal jua.. bak kata audio

Willie a.k.a Reptoz said...

Hahah..happy birthday little bro Lee. Wey Ivy, lama tak tengok komen angkau kat blog haku? Hehehe

.:kiwi-buLan:. said...

hye2 ivy..lama suda ta singgah d blog ini..waw..kek tu nmpk kecik tp msti cedap!!wahahaha bila besday ivy plak?

Online pregnancy test said...

God Bless You..

Online pregnancy test said...

Wish you a very Happy Birthday Lee.. May you live Long..