Saturday, August 21, 2010

Win 14 Days.....

Sunday, 22 August 2010, 3:00pm (Ini masa sebenar yer tuan2 dan puan2)

Semalam I telah bertugas di The Spring Mall mengikuti exhibition yang telah dianjurkan oleh Grand Margherita Hotel & Riverside Majestic Hotel selama 3 hari from 20 -22 August 2010. Tujuan exhibition ini diadakan untuk memperkenalkan bilik penginapan yang terbaru serta rupa dan wajah baru kedua2 hotel selepas makeover, the new look memang chantek dan lebih ceria!!!..., kalau dahulu Grand Margherita Hotel dikenali sebagai Holiday Inn Hotel, manakala Riverside Majestic Hotel ialah Crowne Plaza Hotel.

Bagi Blogger2 dari Kuching sila lah datang ke The Spring hari ini, masih sempat ni hehehe... hari ini merupakan hari terakhir, jadi ambil lah peluang ini untuk mengisi kad2 lucky draw yang boleh didapati di booth, isi lah seberapa banyak yang mungkin, mana lah tau ada yang bertuah memenangi Grand Draw Winner, penginapan selama 14 Days Free Hotel Stay.... lumayan kan..., lucky draw ini juga akan dilakukan setiap hari, daily draw, sebelah petang dan malam, kira 2 kali sehari....

Aktiviti hari ni ialah Face Painting Competition, Cooking Showcase, Bed Jumping Competition, Table Napkin Folding Competition, Tag-A-Tag Competition dan Lucky Draw...., aktiviti ini banyak melibatkan kanak2 dan orang dewasa, jadi sapa2 yang ada anak ka, anak saudara ka, anak kawan2 ka, anak ayam ka upsssss.... silap2 terlebih sudah hehe... :p, silalah datang yer untuk memeriahkan exhibition ini.

Pengalaman semalam memang best, sebab I kena pakai Bathrobe yang telah disediakan, sungguh kuat daya tarikan bathrobe, asal orang lalu ka, jalan dari jauh ka, turun naik escalator ka, semua terus pandang hahahaha...., I angkat tinggi2 lagi newspaper yang kosong pada bahagian dalam dan bahagian depan nya ada tentang promotions di booth...., well macam2 jak cara promosi untuk menarik perhatian potential Customer kan heeeeeeeeeeeeeeee......,
Paling best masa agih2kan balloons..... sungguh teruja kanak2, tapi semalam memang banyak budak2 yang datang ler......

Hari ini I tak bertugas di sana, jadi semalam ada siapa2 nampak I tak???.... lalalalala.... ok here few pics

Exhibition, Me & Bathrobe ^^
*
*
*
Hotel new tagline : Try Us, You'll Love it
("us" maksud for both hotels)

~ macam ni lah rupa bilik2 dari atas, Single room & Twin Sharing room

~ Sushi making competition ~ Parents & Kids

~ Free Coffee & Muffins Giveaway for the publics

~ Ready hehehe...

Amy (mama rex), Dora & Me ~ rupa macam ahli gusti hahaha..

With 2 trainees from Segi College~ Rodhia & Yyvonne

~ Twin Sharing Room ~ tema warna hijau, tapi yg ni dah kena black & white heeeee...

~ with Amy, Brenda & Rodhia

~ Model2 tak berbayar hehehe....

~ In action... baca news yang kosong hahahaha....

7 comments:

Faizal n Fashitah said...

kamek da nangga kitak sia!!...ekekeke

kal jis (im not carl zeiss) said...

Ivy, ktk keja Grand Margerita? Really.. pastuk bole booking otel via ktk jak hoh.. Tenkiu.. :)

SEN said...

jgn bayar model yg xberbayar ya eheh

Ivy Metaga said...

mr & mrs odio:
mena kah, kenak sik approach tek yerrrrr....

onggon:
auk lah hehehehe...riverside juak, boleeeeee...just give me a call yerrrr...

sen:
hahaha..ktk mok sik baring sebelah model yg macho ya tek lalala..bila gik mok dtg kch, kelak kmk dua ubek jumpa ktk heeeee..:P

Elisha said...

Hehe... I saw your colleagues wearing the robe with the newspaper. I think this is an awesome and unique way to promote your products or services.

Eye-catcher 110%

Benrauf 2.0 said...

did somebody said 'free'? i love free things :D

Ivy Metaga said...

elisha:
yup..a unique way...this been done at few years back before at singapore by Holiday Inn, but I think this is the first time in Kuching hahaha...

Ben:
Yup its free...coffee & muffins =)