Sunday, February 27, 2011

A Day Out with Atika

Minggu ni berjanji date dengan teman blogger Mstikot @ Atika, dalam jam 2 lebih kami bertemu di Sushi King, Boulevard Shopping Mall, Mstikot di temani seorang kawan baik nya, I pula datang seorang sebab Ubek dengan cousin dia tak nak join, maybe sebab ni kira perjumpaan wanita2, tak sesuai untuk lelaki hahahaha......

Best juga sebab lama dah tak jumpa Atika, last berjumpa tahun lepas dalam bulan November di Wisma Seberkas, I masih ingat lagi sebab masa tu lah Atika bagi hadiah harijadi I heeeeeeeee.......

Lepas sesi makan2, kami bertiga jalan2 dalam boulevard, dalam jam 5 petang hari untuk ladies day out dah tamat, saying goodbye to each other..... pesanan untuk Mstikot "Atika... next time jumpa gik :)) "

I dijemput Ubek dengan cousinnya Laing, singgah dan lepak di rumah cousinnya, tolong aunty masak2, I tak masak, cuma membantu saja hahaha...., ok bah tu tolong cuci2, bersih2 :p, dalam jam 9 malam pulang ke rumah, hurmmm.... masa dah sampai depan rumah, bila Ubek cakap macam ni " masa I see you tolong aunty didapur tadi, rasa want to give you a hug..."

I tanya "why???...."

" Because you look so lovely"

" hahahahaha....."

Ok dah dah dah.... tamat cerita jiwang, lagipun jarang juga berjiwang2, sekali sekala boleh lah bah kan... ehehehe....

Here few pics....

~ MsTikot @ Atika & Friend


Love Love Love
*
*
Last week I terima bungkusan poslaju ni dari KL, tadaaaa..... cuba teka apa tu :p, tapi really lovely, can't stop staring at it, touching it, holding it...... love love love, Thank you Ms Daphne for the lovely design :)).... Teka apa tu lalalalala.....




p/s: Sebelum pulang, Mstikot dah pesan " Iboh lupak update blog ya", jadi malam ni dengan penuh semangat I update hihi.....

4 comments:

f.i.e.z.a said...

a wedding dress?
oh my!

pls pls update what it is actually hehe

wa khairul onggon said...

wasseh... "dating" ngan miss Tikot hoh.. hehehe... :)

Ms Tikot said...

Kelak kta jumpa agik & mkn sampai kenyang... hehehe

AmirFX said...

Kacak baju ya.. Ehh.. Betul ka tekak kmk tok? haha..