Tuesday, October 5, 2010

October Update

Hari Jumaat yang lepas, buat pertama kalinya I bertemu seorang artis hehehe.... rakan blogger Si Sen yang enesen, sungguh bertuah dapat keluar makan2 & juga shopping2 :p, Jejaka yang bernama enesen nampak lebih muda berbanding dalam gambar ok hahaha, kecil molek jak orang nya... macam saya... hehe
Petang jumaat tu, I dikejutkan Ubek yang datang menjemput I dari tempat kerja seperti biasa. Kami bertiga keluarlah together2.... tapikan rugilah sebab lupa bergambar bersama2 artis terhangat di alam blogger ni hehehehe.... gambar sexyback jak lah....

Sepetang Bersama Sen
(1 Oct 2010)
*
*
~ Aksi Sen berurusniaga hahaha

Hari Ahad yang lepas pula, I buatkan Jelly untuk anak buah Ubek, si Aaron.

Jelly
*
*
~ Perisa Laici


Sepetang Bersama Aaron
(3 Oct 2010)
*
*
~ me, Ubek & aaron
~ Aaron si peminat setia otromen

13 comments:

AmirFX said...

Semua dah jumpa Sen ehh.. Nang artis la... haha...

kaljis aka onggon said...

Sen artis hot panass mcm kari berapi hehehehe...

Ivy Metaga said...

amir:
memang hangat & meletop hehe...

onggon:
hahaha...mmg berapi oooo...

Ms Tikot said...

Kmk maok jelly ya....

Ivy Metaga said...

mstikot:
bole heeeee...

SEN said...

ahahaha..bila masa ada amik gamba..?x perasan..

SEN said...

eh..bkn jumaat, kamis, 30 sept..

GRuNGe said...

Nak bagitau ni, sayalah Otoromen Taro. Hahahaha. Jangan bagitau Aaron. :P

Faizal n Fashitah said...

Lamak si Sen jadi model lam blog mek, nang makin pemes la nya di kch tok ehehehehe...

willie a.k.a reptoz said...

HAHAHA! Aku sepetang petang TIDO! cuti PMR bah...

Ivy Metaga said...

sen:
biasalah aku kan paparazi hahaha, eh ya kah, salah hari lah aku tok tok hahaha, I thought its friday...mena juak oh hahaha..:p
weh bila balik?? lupak ambik gmbr ngan ktk ari ya..

grunge:
kalo aaron tau abis lah u kena dicium si aaron, dia ni peminat fanatik otromen...

mr & mrs odio:
harus ktk face to face ngan nya, nya padah ktk idola nya jadi blogger yeerrrrr...mena sik sen..:p

wille:
ehhhhh...jeles ku dgr, bah tukar lok kita duak...hehe..

Kenny De said...

aku lom jumpa sen gik.haha

Ivy Metaga said...

ken:
ya lah hoh, ko dua ya sama2 dari mukah, harus berjumpa ya..