Sunday, June 13, 2010

Roy & Rachel's Wedding

Pada 12 June 2010 merupakan hari bahagia buat pasangan Rachel & Roy, wedding @ marriage ceremony telah diadakan di gereja SIB Kuching pada pukul 10.00 pagi, ramai yang hadir ke majlis perkahwinan untuk memeriahkan suasana, terdiri daripada sanak-saudara & kenalan rapat dari kedua2 belah pihak pengantin lelaki dan perempuan.

Majlis tamat pada pukul 12 tengahhari, selepas majlis ada makan tengahhari yang ringkas disediakan buat tetamu2 yang hadir, wahhhh.... tak sangka salah seorang kawan baik I dah kawen, I ni bila lagi nak kawen hahahaha....

Ok here few pics...

Rachel & Roy Wedding
*
*
~ Pengantin perempuan mula masuk ke dalam Gereja

Pengantin perempuan dengan Bapa pengantin
~ senyuman Rachel semasa melangkah masuk ke dalam Gereja diapit oleh ayah tersayang

~ Pengantin perempuan di sambut pengantin lelaki

The best friend Ever ~ Mimon & Elaine

Bersama2 pengapit yang comel hehe...

~ Mimon & me

Mimon, Rachel, Roy & Me

~ Pengantin bersama2 dengan pengapit2 dan Flower Girl & Boy

~ Sesi bergambar dengan keluarga

~ She looks so beautiful ~ gambar I ambil dari Rachel's Facebook hehe

Congratulations ~ Roy & Rachel


p/s: Next entry I will update on the wedding reception...., daaaa... semua have nice day, aiseh macam formal pula hehe...

3 comments:

reanaclaire said...

The wedding couple looks so happy and beautiful.. !

greetings,
reanaclaire.com

Ivy Metaga said...

hai reana:

thanks for dropping by ya..=)

Eciz said...

beshnya kawennnn!