Sunday, November 14, 2010

Journey to Sarikei

Hari jumaat yang lepas, kami bertiga Sis Irene & Brother Lee ke Sarikei atas urusan2 tertentu, rahsia heeeeeeeee....., ada misi tu tapi kalau misi tu berjaya lagi bagus :), kalau berjaya pasti I akan updatekan yer, itu saja lah hahaha....., nak upload gambar banyak2 pun malas :p....

Nak ucapkan terima kasih banyak2 dengan Uncle sekeluarga iaitu family Ubek for the warm hospitality.


~ Our Journey

~ Love this much, sis Irene with her Chicken Rice, located at Sri Aman Coffee Shop




7 comments:

AmirFX said...

Wasehhh... Apakah berita gembira itewww?! haha.. Lamak dah kmk sik g serikei.. Nice pic...

wa kaljis said...

wah... kabarkan padaku apakah berita gembira itu wahai Ivy.. hehehe.. Best jak tuk :)

Faizal n Fashitah said...

Wahhh... misi apa itu? misi meminang ka? hehe..

labulabi said...

kongsi2 juak ngan kmk org di ctok.ada meli lumek sale tek.hehehehe.

designationjazz said...

tok mesti mission impossible yang possible! hehe.. by the mun gi Sarikei coba try test makan kat gerai no. 4 mun sik silap (gerai seberang jambatan) bukan jambatan on the way gi Bintangor k. Fuhh! nya mpun sup tulang & tomyam.. menyelerakan (promo secara sik sengaja.. hikhik)..

Ivy Metaga said...

Amir
Tguu...dalam masa yang sama rasa worry juak koh hehe..

onggon:
akan ku kabarkan mun lah rezeki ada..;p

mr & mrs odio:
I wish that hahahaha...kelak ku cerita ngan ktk :p

labulabi:
wokey akan dikongsikan, sik sempat mok bershopping sia, aih lamak dah sik makan ikan lumek, mun digoreng nang yummyy...:)

gary:
ok next time harus ku singgah..., mun mission ya possible bagus ya, I really wiish for it owh..

Shitsurei Shimashita said...

uik pai brapai ..ho liao wo..kekekek