Saturday, September 25, 2010

Happy Birthday!!

SUNDAY, 26 September 2010
12.35pm


Hari dan waktu kat atas ni lah masa yang sebetulnya I updatekan blog ni yer tuan2 dan puan2, Ok semalam merupakan hari yang memenatkan tapi menyeronokkan, I kepenatan sebab 2 hari berturut2 tak cukup tido, mana tak cukup tido kalau hari jumaat (24/9/2010) yang sebelumnya I mengikut Ubek ke rumah lecturernya, Mr Kelvin sebab ada BBQ Gathering, pulang dari Gathering dalam jam 2 pagi. Tapi yang bestnya sebab I dapat berkenalan dengan kawan2 baru sambil mendengar mereka menyanyi dengan petikan gitar, everybody was super having fun ^-^

Semalam pula, kami berdua Ubek bersama2 pasangan Tang & Ting menyambut harijadi Tang, so we plan to have steamboat for the celebration. Tang yang pada mulanya langsung tak tahu tentang rancangan kami bertiga Ubek & suaminya Ting nak buat surprise, terkejut bila kami berdua Ubek muncul di meja makan, she really happy when we surprise her with the birthday cake..

Dah puas sesi makan2, kami ke Kuching Waterfront untuk relax sambil makan cake, semalam agak ramai juga orang datang berkunjung ke situ, masa kami tengah potong kek, ada seorang pakcik ni yang lalu dihadapan kami sempat menyanyikan lagu happy birthday hehe.., isteri dan anak pakcik tu senyum2...

Here few pics, sebahagian gambar2 I copet dari facebook yang di Tag oleh Tang hehe....

HAPPY BIRTHDAY TANG
( All pictures by Ting)
*
*
Oreo Cheese Birthday Cake
" Happy Birthday to my Dearest Wifey"
~ So romantic kan...

Pasangan Ting & Tang

~ Control macho hahaha..., steamboat yang best!!!..., RM18.00 per person for adult, half price for children, lokasi di BDC

~ At Kuching Waterfront, TQ Tang for edit this pictures, love it!!!...

~ I love this one the most hehe...


AT KUCHING WATERFRONT
(Pictures Captured by Hp haha..)
*
*
~ Birthday Girl's Tang mula sibuk memotong kek

~ Ubek menunjuk skillnya hehe

~ Ubek


HAPPY BIRTHDAY TO ELEANOR TOO!!
*
*
Di sini I ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan happy2 Birthday buat my colleague Eleanor yang turut menyambut harijadinya semalam juga, walaupun dah jadi mama kepada 2 orang anak, Eleanor tetap maintain muda, apa rahsia awet muda ni eleanor??... hihi

3 comments:

kiwi wiwi said...

haha ingat beshday ivy td..da ready pon nk sing!
but d cake looks delicious!huahaha..bile ivy nk treat kiwi for cakes lak eh?

AmirFX said...

Hepi besday untuk kawan Ivy.. Nang nampak mudaklah kawan ktk ya.. Kedak kmk juak.. hehe... <<-- sik mok kalah..

Faizal n Fashitah said...

Hepi beddei to your friend! Nang sempoi kitakurg eh celebrate kat Waterfront. XD