Thursday, September 23, 2010

Mid Autumn Festival @ Moon Cake

Semalam I dah dapat 2 set Moon Cake yang telah diorder dari Grand Margherita Hotel. Pulang dari kerja, cepat2 mandi sebab ada janji temu dengan kawan Ubek iaitu pasangan Ting & Tang. Seperti biasa tempat kesukaan kami berempat melepakkan diri di kedai kopi di Central Park Batu 3. They look so happy when received 1 box of moon cake ^_^. Ok lah here few pics.... nak cepat2 typing ni sebab tengah update dari office, jam dah menunjuk 5.10pm, masa untuk pulang rumah.... JOM PULANG!!!...:p


MOON CAKE

*
*
~ 3 jenis perisa

~ Packaging yang menarik, boleh recycle ni untuk simpan barang2 makeup hahaha

~ 4 in 1 box

~ Hurmmm... look so yummy!!!..

~ Pure Red Bean paste

~ Pure Lotus paste & Pure Red Bean paste


ok nak pulang ni..... will update soon!!!....




6 comments:

Faizal n Fashitah said...

Kamek suka Lotus nok bertelo masin ya... sedapppp XD

Jalalyna A. said...

i juz done eating my moon cake juz now... favorite mekkk... yummyy... mek suka egg yolk n pandan...

AmirFX said...

Wasehhh.. Sedap ehhss... Mtk satu... haha..

Ivy Metaga said...

mr & mrs odio:
yup...sedap mun ada egg yolk ya..=)

asma:
nyaman kan..makan sambil minum dgn tea nyaman ya...=)

amir:
dah masuk perut semua hehe

kaljis aka onggon said...

Kmk x penah mkn koh.. Nektuk kan dah byk yg ada cop halal pun.. Lak lah kmk carik hehe..

Ivy Metaga said...

onggon:
harus mencuba...=)