Sunday, January 16, 2011

Hello January 2011!!!..

Rupa-rupanya dah masuk sebulan I tak update since my last entry on 14 December 2010, dalam tempoh sebulan ni memang banyak cerita yang nak dikongsikan tapi tak kesampaian sebab mungkin kerana alasan2 yang sering digunakan "BUSY" hehehe....,

Hurmm..... Masa I tengah menaip ni, jam dah menandakan waktu 11.33 malam, a good number right!!!!..., ni gara2 sambil menunggu games Frontierville dalam facebook ni tengah loading, sambil melayan mata yang degil tak mahu tido hishhhh.... mungkin terlebih tido petang tadi haiya... mungkin banyak masalah2 negara yang hendak difikirkan, aiseh macam PM pula I ni hahaha..., errrrkkk... kenapa pula malam ni I banyak menggunakan perkataan "Mungkin" yer...

Rasanya tak terlewat untuk I mengucapkan a Happy Blessed New Year 2011 untuk semua rakan2 blogger, silent reader kalau ada cehhh.., pembaca2 yang teraccident masuk blog I ni hehe...

Mesti ada yang tertanya2 ke mana menghilangnya Blogger Metagavilla ni, ada ke yang bertanya???... tak apa lah I perasan sendiri pun takpe :p...., dalam tempoh sebulan ni ada perkara yang mengembirakan dan juga menyedihkan, secara ringkas I akan senaraikan di sini, jadi nanti dalam entry2 yang seterusnya I akan huraikan satu persatu....

December 2010
~ Annual Staff Dinner 2010 (20 Dec 2010)
~ Christmas Holiday at Lawas (21 - 27 Dec 2010)

January 2011
~ New Year Celebration
~ Funeral of my late Grandpa :((
(May you rest in peace "babai", how bidayuh used to address grandpa)

Coming soon!!!...
~ My younger brother Eric Engagement on 29 January 2011.


Ok dah list........ azam baru tahun ni, ingin menjadi blogger yang aktif update macam dulu2 hehehe, mana tau kabar2 angin facebook nak tutup bulan March ni :p, memang tak kan tutup lah, orang mana kalau dah dapat keuntungan yang banyak , tiba2 kata nak tutup, tak kan nak tutup periuk nasi sendiri kan...

Nak Sambung main games dulu lalalala.....





10 comments:

AmirFX said...

Maseh dalam bulan 1 gik.. Kmk nak wish hepi niu year untuk ktk! Ehemmss.. Younger brother nak bertunang dah.. Ktk bila gik? haha...

ztie said...

Aok eh. Adik dah nak bertunang.. Ktk bla gk bah? Ehehe... Sshla fb nak ttp mun dh keuntungan d trimak nya berbillion2 koh. Hoho... Anyway.. Happy new year

Ivy Metaga said...

amir & ztie:

Next year hahahaha...mudah mudahan... tahun tok kakak mau enjoy dolok, jadik berik laluan dgn adik ehek..:p

Faizal n Fashitah said...

Happy New Year Ivy!... yahh baruk nenga brita kitak tok. Pikir tek dah simok blogging gik huhu..

Krisno said...

Hehehe..Selamat tahun baru lah..

DDrfauziah said...

Salam singgah dari Kak G.

Selamat Tahun Baru 2011 & Tahun Hijrah 1432.

Sambil itu Kak G cuba menepati Misi di Maya:
- Ikhlas bersilaturrahim sesama insan bloggers.
Jadi Kak G cuba ziarah rakan blogger yang pernah ke laman Kak G.

Cuba2 juga selari dengan kelajuan masa. :)

Amanie Ashraff said...

huahahaha! wlupun dah lambat kiwi wish hepy new year la. ari2 msti mau hapdet taw :)

lvynana said...

Tok mesti busy main game dalam fb, ya la jarang update blog nak ;)

Ensunai said...

Happy New Year 2011 & GBU.

Aku dah link blog ko dik.

designationjazz said...

Dengan mata yg faded giler (mengantok) ku ucapkan slmt tahun baru 2011... ;-) zzzZZZzz..