Thursday, December 9, 2010

Christmas Carolling Practice

Semalam I dengan beberapa colleagues yang lain mengikuti latihan nyanyian untuk Christmas Carolling. Kami akan mengadakan persembahan masa Annual Staff Dinner yang akan datang dan juga launching for Gingerbread House di Grand Margherita Hotel.

I rasa teruja sebab sebelum pulang ke Lawas pada 21hb December 2010, I sempat membuat persembahan nanti heeeeeeeee......

Here few pics...

~ My Colleagues


17th Christmas Charity Gingerbread House
*
*
~ Ini lah ticket yang kami perlu jual untuk charity, Rm5 for 1 brick

~ Macam nilah rupa Gingerbread House di Lobby Hotel Grand Margherita Hotel, Brick yang dilekat pada dinding ni merupakan biskut, jadi nanti nama2 mereka yang membeli ticket @ menderma akan di tulis atas biskut tersebut.


Nyaris2
Kejadian berlaku pada hari selasa yang lepas, dalam jam 12 lebih tengah malam, masa tu I baru jak habis update blog, I bangun tutup semua pintu dan tingkap sebelum tido, tiba2 nampak kala jengking ni dah menuju ke kerusi yang I duduk mula2 tu, dalam hati I betul2 bersyukur sebab kalau masa tu I masi lagi duduk mesti dah lama kena..... eeeeeee... tak dapat bayangkan ler.... aiyaaa....
*
*
~ I terus kepitkan kala jengking dengan kerusi, masa tu I sorang2 dah tak tahu nak buat apa, rasa geli pun ada, nasib umur panjang sebab kalau I masih duduk menghadap lappy masa tu, rasanya kaki I ada potensi di patuk atau terkena ekor kala jengking tu huhu.... Thanks God...


p/s: masih dalam mood ingin menyanyi, lalalalalala..............

11 comments:

HonEyBuNNy said...

wah....ivy...nysyi sakn nampak....ish...kala jengking?bahaya tu......

Ivy Metaga said...

honeybunny:
itu lah ila, dah nak dekat christmas ni rasa nya menyanyi saja hehe
mmg bahaya itu kala jengking..scary..

mR.sYaH said...

nyanyi sedap2 yerk.,.. kala jengking bahaya... tindakn yg pntas...

Ivy Metaga said...

Mr Syah:
yer akan menyanyi sesedap2 selunak2 semerdu2 hehehe...
masa tu tak tau nak pijak pun takut, main himpit dengan kerusi :)

kiwi wiwi said...

ish takotnye kala jengking :|
tp saya berbintang scorpio :D

AmirFX said...

Wahhhh.. Bahaya ehhh.. Nasib mood msh menyanyi msh ada... haha... Nway, selamat menyambut hari krismas yang bakal tiba...

Krisno said...

Eh..bahaya kala jengking tu..

Ivy Metaga said...

kiwi:
saya pun berbintang scorpio, sama lah heeee

Amir:
TQ amir..:)

Krisno:
scary oh...

ezzati said...

sib baikkkk la nampak kann

Ivy Metaga said...

ezzati:
mmg bernasib baik

Dia.Honey said...

merry xmas Ivy