Friday, January 27, 2012

28 January 2012, 11.10am
(Macam biasa tarikh & masa dalam blog I ni tak betul. kadang2 lah)

Nak tulis apa dulu ni hrummm.... beberapa minit menatap screen komputer, taip.. padam... taip.. padam... waduh waduh waduh ke manakah menghilang nya idea nak berblogging ni hehe....

Memang dah lama tak aktif, sampaikan ada yang bertanya "masih berblogging ka", macam biasa I akan jawab"tak da masa", salah satu sebab memang tak ada masa, kerja sekarang agak berbeza dengan kerja yang dulu2, dulu free sikit, sekarang kurang, kalau balik dari kerja, penat, nak update status pun dalam FB, sebab di FB paling cepat hehe....

Tahun ni pasti banyak hal2 yang excited and I'm looking forward for it. Orang kata tahun Naga, tahun yang bagus untuk;


1). melahirkan baby, I dah tak sabar nak tunggu anak buah keluar ni, bulan 6 nanti adik ipar akan due, wah *excited mode*


2). kawen!!!!..... yang ni nanti2 I cerita ho ho ho


3). karier, yup I can smell the fortune hihi, tapi kata orang kalau tak ada usaha, hasil tak akan datang bergolek, jadi kena berusaha lah


I snap picture ni sendiri, cantik tak gambar ni, sila lah memuji *perasan mode*



Till then, Happy Weekend everyone!!



4 comments:

Encik NoRT said...

lama x singgah...harap 2012 ni awk makin epi la ye

Anonymous said...



My web blog ... lottery software
Also see my site: Lottery software

BeMiE said...

singgah sekejap...

Cia ling said...

buat teman''yg suka main poker online..kunjungi ya www.rimbapoker.com