Wednesday, July 6, 2011

Our Day ^^

Hari ni letih sebab duduk menunggu giliran untuk interview, bayangkan jam 8 pagi dah sampai, register, ambik gambar, berat badan, ukur ketinggian, tup tup giliran yang ketiga akhir dah, dari jam 8 pagi, jam 3 lebih masuk bilik interview, keluar pula hampir2 nak dekat sejam, bak kata panel interview tu, ni interview yang paling lama mereka handle setakat ni hehehehe...., macam mana tak lama, macam2 hal ditanya, ada yg dapat dijawab, jawab, tak dapat memang nampak macam orang b***h jak huhu.... aiya janji dah lepas hari ni.... ^^

Sini nak kongsikan sedikit gambar2 pertunangan yang berlangsung pada sabtu yang lepas, 2 July 2011....
Tak sangka ramai sanak-saudara dari kedua2 belah pihak, my bestie, kawan2, my colleagues. Happy sangat2 hihi, Thank you so much my dearest Atika @ blogger Mstikot kerana sudi datang, appreciate it so much, Tq again for the pudding cakes. Tapi tak sempat pula bergambar bersama2 dengan Atika. Hurmm.... bukan tak nak jemput blogger2 yang lain, nanti kalau masa wedding I pasti jemput ok.

Engagement Day
*
*
~ Menyarung cincin

~ Signing borang tunang

~ Singing dari kedua2 bapa masing2 sebagai saksi

~ Pastor Phillip yang blessing our engagement

~ Acara operate kek hehe

My lovely friends
*
*
~ with Sara, Elaine, Rachel & Mimon , love you guys much2

~ Banyak lagi kawan2 lain yang datang tapi tak berkesempatan bergambar sebab sibuk melayan tetamu yang datang. Apa2 pun semua dah selesai, sekarang looking forward to the next level chewahhh....

p/s: Wah so sleepyyyyy....






















8 comments:

SEN said...

kek ada sik ninggal kek k kmk kah..?boh dimakan semua..eheh..

PiccoPicca said...

: congratulations, kakak Ivy! :D heee
from Si piccopicca :)

ensunai said...

Adeq,congratulations..bila next level tuh?

SangonVilla said...

eh,mu odi interbiu utk oni ah???

lvynana said...

Congrats again :)

shanti yanti said...

hi Ivy.. Just wanna wish Happy Engagement to both of you.. Congrats once again :D

Nort said...

tahniah ye..

Hunny Kitty said...

lama tak datang sini...hey you congrats!